Umutmirzainci Kızlar eşim eczaneye gidecek lütfen acil olarak yazar mısınız çok kötü midem yanıyor kaynıyor resmen ? Mide yanmasına bu ilacın hangi türü iyi gelir,GEBELİKTE? Tablet mi şurup mu ??
Alisde Umutmirzainci canim kalk buzdolabini hemen ac bi bardak soguk sut ic bak goreceksin kalk hemen ic aninda kesiyor
Alisde Umutmirzainci gece yarıları uyanipta oturup agladimi bilirim 1 caybbardagi soguk sut ic aninda kesiyor aylarca o süt kurtardi beni bu durumdan
Gzm34 Umutmirzainci bana doktor rennie şurup verdi hamilelikte bir sakıncası yok diye biliyorum rennie ya da gavisgon şurubun.
Umutmirzainci artikbiranneyim prospektüsü daima okurum eczacı anlatsa da ama yine de doktor tavsiyesi nedir bilmek istedim 🙏🏼
artikbiranneyim Umutmirzainci günde 4 defaya kadar yazmıs ama ben sadece cok yanmam olduğu zaman içiyorum bir de bulantıya da cok iyi geliyor hemen geçiriyor
Aynil710 Gzm34 5+3 haftalık hamileyim rennie şurup icebilir miyim doktorunuz kacinci haftada vermisti
Alisde Umutmirzainci seninki kotu ozman ben gece yarısı da kalkip iciyorum misil misil uyuyorum cok gecmis olsun umarim ilac keser