Melike123 Kızlar merhaba kronik alerjim var saman nezlesi falan doktor kesinlikle ilaç kullanma dedi deniz suyu aldım burnuma sıkıyorum ama acilen balgam sökücü alerjime tıkanıklığıma iyi gelen doğal bişiler bulmam gerekir
Melisaaltnblk Melike123 bende hamileliğimin başlarında aynı sorunu yaşadım balgam atamadıgım için öksürükten uyuyamadım nane yağı ile odaya buhar yaptım sırtıma da sıcak havlu koydum öyle geçti bide ılık süt içtim yatarken ama tabi havalar bu kadar sıcak değildi
Melike123 Melisaaltnblk Havalar çok sıcak sıcak bişi içiyorum içim yanıyor bu seferde deniz suyu aldım burnum için ama balgam gıcık hapşırık nasıl geçecek bilmiyorum acil hiç bişi yapmıyor ilaç yasak dedi direk doğal yollarla halletmeye çalış dedi
artikbiranneyim Melike123 ilk üç ay burnumdan ne cektiğimi ben bilirim o kadar haklısınız ki ve yapacak hiçbir sey yok gibi maalesef. Burun bantları bir miktar rahatlatıyordu beni geceleri ama 3. Ay sonuna kadar geçmedi
Melisaaltnblk Melike123 evet maalesef benim öksürmekten bığazım tahriş olmuştu cok acil doktoru antibiyotik verdi de içmedim zar zor geçti alerjik oldugu için zaten zorluyor allah yardımcın olsun