bahadircocugum Gtargit çalıştığım yerde asistan doktor arkadas yapmisti. Iyi bir hastane diye biliyorum ve normale gore fiyatlari daha yüksek
Eda-eds Gtargit ben varım perinatolog mert tuğral’ın hastasıyım ve aşırı memnunum kendisinden sorucağınız soru tam olarak nedir? Ben hem ona takipliyim hem serklajımı yaptı aynı şekilde kuzenim de
Eda-eds Lilaaaaa teşekkür ederim size de geçmiş olsun sağlıkla kucağımıza alalım hepimiz inşAllah🙏 mert hoca çok iyi bir doktor 🙏
Lilaaaaa Eda-eds amin inşallah 🙏🏻 benimde en büyük şansım Mert beyi tanımış olmak çok seviyorum kendisini her muayene sonunda iyi ki diyorum hep 🙏🏻🙏🏻❤️
Eda-eds Beyzayeniceri hayır alınmayacak sezaryan olacağım sezaryan sırasında alınacakinşAllah🙏 normal doğum olsa bile dikişin alınması erken şuan, doktorum kısalığın artık önemli olmadığını söyleyip ölçmedi. Bende merak etmedim açıkcası psikolojik açıdan
Gtargit Çok geçmiş olsun ben de Şule hanıma takipliyim ama Mert beye de detaylı ultrason için muayene olmuştum gerçekten iyiler
Gtargit Ben doğumu ve doğum sonrasını merak ediyorum aslında hastanede herhangi bişey yapılıyor mu oda süsleme falan yapabiliyor muyuz
Lilaaaaa Eda-eds oda süsleme fotoğraf çekimi vs sordunuz mu acaba ücretlerini gibi bilgi aldınız mı hiç