Merveasm Sealemdar oğlumun saçını 1yaşına kadar hiç kestirmemiştim 1 yaşında sıfıra vurduk ama gene olduğu gibi çıktı saçları 6 yaşında hala ince telli yumuşaşık
NurZenkin Sealemdar 7 aylıkken kestim ilk birde şuan 2 buçuk yaşında şimdi kestim hem gurlessin diye hem de vitamini saçına verdi o yüzden
Tugcev Sealemdar benim saçlarımı hiç kesmemişler maşallah çok güzel saçlarım var 🤦🏼♀️ o yüzden bende hiç düşünmüyorum kestirmeyi
Tazeanne123456 Hiçbir yararı yok eski bilinen yanlışlardandır. Saç gürlüğü genetiktir anne ya da babadan geçer yoksa ne kadar kazıtırsan kazıt ne olacaksa o çıkar. Boşuna çocukları dazlak yapmayın
btlbsr Sealemdar saçın gürlüğü genetikle alakalı. Ben oğlumun ilk saçını 1,5 yaşında normal traş ettirdim. Makas değince zaten saçın uçları hava aldığı için bebeklikteki kadar ince olmuyor daha gür ve kalın oluyor. Kazıtmak bence boşa
umrumdadegil Sealemdar gürlük olsun diye kesmedim çok dökülmüştü sade e ortada saç kalmıştı up uzun digerleri de tekrardan çıkmaya başlamıştı o yüzden kestim kesmeyle gürlük alakası olduğunu düşünmüyorum
bykarakan Sealemdar hiç bir faydası olmuyor olsa ben saç olarak gezmem lazım bebekken sürekli kazıtırlar mı çünkü ama şimdi baksan kedi kuyruğu kalın