Halitim Kızlar merhaba, kartal lütfi kırdar şehir hastanesinde doğum yapan var mı. Hastane nasil, hangi doktor iyi..
neslsah-1 Halitim bi kere merve akın diye bi doktora gittim aşırı ilgisizdi ve ikili test sonuçlarımj kaybetti hastane aksi gibi bebeğimdede bi kaç problem çıktı 1 2 ayı zehir oldu hamileliğimin asla gitmem bidaha bebeğim için hamilelik süreci ve doğum sürecimde giderim marmaraya uzak olsada en azından içim rahat olur
Naaagihannnn Halitim var olan bebegimi goremiorum diyip kurtaj yapmak icin bana gun verdi🤦♀️ suan 38 haftalik hamileyim onlara kalsa 7+3 de kurtaj olucaktim. Tuzla devlet hastanesinde osman.sertac bey var eger dusunursen harika bi doktor
Halitim neslsah-1 ben normalde başakşehir oturuyorum annemler pendikte oturuyor kartal onlara yakın diye düşünmüştüm orayı. Yorumunuzdan sonra tedirgin oldum, teşekkür ederim cevabınız için emin olun ciddiye alicam bunu🙏🏻
neslsah-1 Halitim vera hastanesi var özel ama çok güzel didem korucuya gidiyorum suan eğer gtmek isterseniz . Marmara eğitim araştırmadada ayse nurcan ünlüeri tavsiye ederim orasıda güzel
neslsah-1 Halitim zeynep kamilde ayşe doğruya gittim ama doktorlar genel anlamda ilgili . Suan bütün hastane deneyimlerimi belirttm faydası olur umarım 🌸🤍
Dilanee Halitim merhaba yorumunuzu eşimle okudum aynısını ablam yaşadı bize yakın diye kartaldan buraya geldi bizde kalıcaktı doğumdan sonra vs uzun hikaye KESİNLİKLE O HASTANEYE GİTME çok uzun hikaye ama kısa anlatayım ablam sabah 9 dan gece ikiye kadar sancı çekti yüksek dozda suni sancı verdiler lanet bir yer ablamın çığlıkları halen kulağımda gelen geçen muayene ediyordu aksi tavırlar hatırladıkça psikolojim bozuluyor telefon yasak hapishane gibi hemen ailemize haber verdik ablam o ara kanama ve suyu hızlıca gelmeye başladı halen bakmadılar apar topar ne bir sandalye ne ambulans Gaziosmanpaşa başarı hastanesine gittik zaten doktoru oradaydı ablam yolda tamamen suyu geldi üstünü çıkartmadan doğum yaptı bebeği 1 hafta oksijensiz kaldı diye yoğun bakımda kaldı şikayet etmediğimiz yer kalmadı ama muhatap bulamadık o günden beri her hamileye bildiğiniz varsa gidin onun dışında borç harç asla devlete gitmeyin dedin Suan bende 15 hafta hamileyim ne normal ne sezeryan asla hele ki kartala gitmem Allah kimseyi onların eşine düşürmesin o anlattıklarım özet o gece bizimle beraber iki kişi daha kaçtı hastaneden o kadar kötüydü
neslsah-1 Umarım gönlünüzce olur herşey söz konusu bebeklerimiz uyarma gereğinde bulunmak istedim. 🤍🌸
Halitim neslsah-1 çok teşekkür ederim dediginiz doktorları bi düşüneyim karar vericem Allah razı olsun🤲🏻
neslsah-1 Dilanee başarı hastanesinde esimin teyzesinin kızı hemşire kendi bebeğinide orda doğurdu o hastanede iyi ama bana uzak yqkın olsa tercih edeceğim bir hastane olurdu
123blogggh 41 hafta boyunca orda muayene oldum doktorlar aşırı ilgisiz 41 gafta olunca yatış verip doğumu başlatacaklarını söylemişlerdi daha var deyip doğuma almadılar başka hastaneye gidip baktırmadaydık bebeğimi kaybedebilirdim suyu bitmişti kakasını yapmıştı acil sevkle doğum yaptım ümranşyede