Bir_tirtilannesii Kızlar 10 haftalık hamileyim ve bir kızım var adı Nehir. Hamileliğimin başından beri erkek hissediyorum 🥲 Ve isim konusunu şimdiden araştırmaya başladım çünkü eşimin ve benim beğendiği hiç erkek ismi yok 😬 Yardımcı olursanız sevinirim 😊
TgceDfne Bir_tirtilannesii Alp, Mert, Arda, Efe olabilir 🥰🌼. Benimde kızımın adı Defne hamileyim cinsiyeti belli değil bu ara Efe yi beğeniyorum sanki uyumlu ve güzel geliyor kulağıma ama eşim kısa diyor çok beğenmiyor 😒
Bir_tirtilannesii 2princessmother herkesin aklına direk Mahir gelmiş 😊 Demir de olabilir hoş bir isim teşekkürler 🌸
Bir_tirtilannesii TgceDfne isimler için teşekkür ederim 🥰✨ Eşler neden hep böyle Bende Meriç ismini düşündüm erkek olursa ama eşim beğenmedi 🥴🥴 onlara isim beğendirmek neden bu kadar zor
TgceDfne Bir_tirtilannesii Nehir Meriç çok da güzel aslında 🤍 Gerçekten erkekleri anlamak mümkün değil eşimin beğendiği isimleri de ben sevmiyorum 🤭😀
Bir_tirtilannesii Mihruss Güzel isim aslında ama bir tık ağır bir isim sanki 😊 Nehir ismine de güzel uyuyor tabi. Emir isminide beğendim gayet hoş duruyor Nehir in yanında 🥰