Eduahm Kızlar selam, ileri derece temizlik takıntım var. Daha önce de yazmıştım. 38 haftalık oldum, halam geldi ve evin temizliği bitti çok şükür. Fakat beynimi bir türlü susturamıyorum, bana dua eder misiniz Allah rızası için
Alparslanmom__ Eduahm bende öyleyim ya 35 haftalık hamisim hergun evi temizlemeden duramıyorum birgün tenzlemeyim ev kirli gibi geliyor malum yazın heryer açık toz oluyor gibi hissediyorum birde düzenli olacak ortalık dağınıklığı sevmem bazen eşime kızarım aldığın kullandığın şeyi yerine koy diye
metemom_ Eduahm benim de korkum bu annemlere nasıl gideceğim diye düşünüyorum evi bırakmak istemiyorum eşime pislikten girilmez hâle gelmiş olacak eve döndüğümde içim içimi yiyor şimdiden takıntıyı susturmak çok zor
metemom_ Deryaaa2809 kocam çok dağınık bir insan olduğu için başıma geleceği biliyorum maalesef en son gittiğimde halıya salça döküp silmemiş gelip gidip üstüne basıp halıya yedirmisti sinirden ağladığımı hatırlıyorum
Merymee Malesef çok zor bir durum 36 haftalığım 2 oğlum var +kocam arkalarını temizlemek laf anlatmak çok zor. Yapamadıkça kafayı yicek gibi oluyorum, temizlikten bir saat sonra bile heryer kirli tozlu geliyo. Allah yardımcımız olsun doğumdan sonra
Eduahm Benim ki ileri derecede, zihnimle mücadele edemiyorum artık. Dualarınızda bana da yer verirseniz çok mutlu olurum