ElifNbglsahin Bütün doktor kontrolüm vardı çatım çok dar olduğu içim normal Doğumun zor olacağını söyledi doktorum mecburen sezaryene döndük haftaya Perşembe yani 17 Ocak’ta 39+3 oluyoruz o gün sezaryene alınacağım çok korkuyorum ve bir yandan da çok heyecanlıyım hep normal Doğum istiyordum ama maalesef olmayacak allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah
Eceatar ElifNbglsahin allah yardımcın olsun canım sağ Salim al kucağına inşallah . Bebeğin kaç kilo acaba
Baklava ElifNbglsahin Hayirlisi olsun Rabbim saglikla kavustursun ins.normali beklerken sezeryana hazirlanmak ta ayri bi olay 😑 Bizimkide bu gun 3200 du 40 i beklerse yandik 4 u gecicek 😖
busrabusra57 ElifNbglsahin ayy benimde 17 ocak bazen dusundugumde kalbim yerinden cikicak gibi oluyor yerdemiyim goktemiyim bilmiyorum bi haber umarim iyi gecer sag saglim kavusuruz 😊
Janset2105 ElifNbglsahin bende 17 ocak ta seZeryan olacağım çok heyecanlı gergin stresliyim 😀😀 benimde ters olduğu için sezeryan olacak 3 gün kaldı şurada zaman geçmiyor valla
ElifNbglsahin Baklava aynen öyle canım ya normale hazırlıyordum kendimi şimdi çok istiyordum ama nasip değilmiş malesef 😏 Sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil artık sezaryen Doğum psikolojisine kendimi alıştırmaya çalışıyorum 😂
Baklava ElifNbglsahin bakalim bizde normal yapabilicez mi 😊 Sezeryan biraz daha urkutucu bana gore 😊 hic bise anlamiyosun o ayri 😊 Hayirla gelsinler de saglikla kavusunda daha vaktiniz var alisirsiniz o psikolojiyede 😊
ElifNbglsahin Baklava bana da ürkütücü geliyor canım ama olsun kucağıma alınca kızımı herşey geçecek inşallah duygusallaşmaya başladım zaten zaman azaldı ağlıyorum ara ara o anları gözüme getirince allah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🥰
Baklava ElifNbglsahin olsun kavusacagin gunu biliyorsun 😊 buda guzel ve ayri bir heycanli 😊 Rabbim saglikla kavustursun 😊 surda bi kac gun var 😍😍
ElifNbglsahin busrabusra57 amin inşallah ben saat sabah 10:30 da girecem inşallah allah yardımcımız olsun sağ Salim evlatlarımıza kavuşuruz 😍🥰🙏🏻
ElifNbglsahin HlyaTopal sen benden önce alacaksın bebişini kucağına 😊 sağ salim kavuşursunuz inşallah 😍