aslanmom__ Gebelik kolestazım oldugu için 3 hafta once 5gün sehır hastanesinde yatışım yapıldı perinatoloji tarafından doktorum cuma bey ve mehmet kaya kesınlıkle cok iyi doktorlar bir doktordan cok cok fazlası. Tedavım evde devam edıyor yarın gene tahlıl sonucuma bakılacak belkş gene yatış verılır normalde doktorum forum yaşamda ahmet bey ama perınatoloji sadece sehır hastanesınde oldugu ıcın mecburen orda yatış oluyor.
Şöyle söyliyim bu yatış sürecinde 2 kişilik odada kaldım yanıma ılk gun sezeryan yapan bır anne geldi doktor ılgısı cook iyi fakat hemsıreler hasta bakıcılar temızlıkcıler bin beterler azarlama kızma köpek muammelesi yapıyorlar resmen refakatci 1 kişi kadın olmak zorunda görüş zaten yasak odalar 2 kişilik suriyeliler var… Odayı paylaştığınız kişi cok onemli ben hamıle biri olarak sabaha kadar inleme sesi cektım ve pskolojim al üst oldu ortak banyo wc oldugu ıcın seserysnda cıkan kadının kanı banyodaydı hep çöp dışına kadar taşmış sacma sapa seyler gördüm kesınlıkle tavsşye etmıyorum doktor acısından degılde hemsıreler vs cidden bin beter özelde asla oyle degıl prenses gibi davranılıyor resmen kadın acı cektıgı halde agrı kesıcı vurmadılar mesela kadına neymiş doktora sormadan vuramam dedi oysaki nöbet degısımınde bir sonraki gelen hemsire iyiydi ve kadına agrı kesici vurdu serumuna yanı ıslerıne nasıl gelıyorsa öyle davranıyorlar