Busraapaydn01_ Kmom1 hayır çok düşük olsa zaten doktor biraz daha gelişimini bekleyelim der bence size
seymateker B-urcu6 B-urcu6 Merhaba bende 37+4 3520 gr dedi doktor bugün 40 haftaya kadar 4 kiloyu geçerse sezeryan olabilirsin dedi size herhangi bişey söyledi mi doktorunuz
B-urcu6 seymateker biz bugun kontrole gittik tansiyonum falan dustu cok konusamadik ama yine kilo almis benim ki 150 gram daha eklendi kilosuna haftaya tekrar gidicem konusma fırsatimiz olmadi sorarim bende
Humeyra34 seymateker evet benim doktor da öyle dedi ve 16temmuz a sezeryana gün verdi.4kilo üzerine anne ve bebek için riskli gördüğünden mis. +Bebek kilolu ve kafası büyük dedi .hayırlısı olsun ne diyim 🥰🫣
3aslanannesi Yarım saat sonra 37+0 olacak inşallah en son kontrole 35+4 de gitmiştim 2800 demişti 38+0 da gün verdi eski sezeryanlı olduğum için haftaya perşembe nasipse kucağımda olacak kızım
28Fatos28 Kızlar bende 2 haftalık gerilik var maalesef 28. Haftada 1012 gram böyle giderse yatış yapılacak erken doğar vs denildi dua edin bize sağlıkla zamanında gelsin inşallah
Cigdoss 28Fatos28 düzelir inşallah canım beslenme dikkat et benimde 32 haftada vardı gelişim geriliği 4 hafta geriden geliyordu hergun Bi bardak kefirle bir avuç cig badem yedim kesinlikle yumurta yedim toparlandı hemen şuan haftasiyla uyumlu 38+2 olduk🙂🌸
Defne112 Kendi haftaniza göre mi hesapliyorsunuz acaba ultrasonda gözükene göre mi doğum planı yapiliyo acaba
Burcii34 18+5 haftalığım ve ilk gebeliğim hiç bi hareket hissetmiyorum normal mi sizce sizler kaç haftalıkken hissettiniz ?
Merve32- Burcii34 tabi ki normal 25 26 ya kadar normal diyor Dr lar. 22+4 üm ben iki haftadır hissediyorum
Humeyra34 Yasminahmet normal doğum mu yoksa sezeryan a gun verdikler mi , benim bebekte hemen hemen sizinkine yakın 38+2deyiz ,16temmuz a sezeryana gün verdi ler , ondan soruyorum 💓sağlıkla gelsinler insalah
Sema0666 Edali25 benimde 31+3 de 1929 iri bebek olabilir önde gidiyor 2 hafta dedi size öyle bir şey dedi mi acaba