Hulo2105 Mavisevgim Mert Aslan Dürüstlük ve cesaret. (Mert) Batur, bahadır, kahraman, alp, yiğit. (Aslan)
Deletedmom_110 Mavisevgim Muhammet Alparslan Muhammet biliyorsunuz peygamber efendimizin adı❤️ Alparslan korkusuz yiğit kahraman Önder demek 🥰
Bendiyebiri_ Mavisevgim Yusuf zahit zahit arapça haram yemeyen harama bulasmayan manasında farklı olsun diye katmistim 😊Yusuf ise Hz Yusuf u izlerken AA Yusuf olsun demiştim 😂
Daisyy000 Mavisevgim Asil Aybars Aybars=Ay gibi parlak,pars gibi yırtıcı Asil= Bilgi birikimi, kültür seviyesi ve yaşam tarzıyla saygı uyandıran kişi
cagla24 Mavisevgim Çağan ♥️ anlamı bayram şenlik demek eşimle ikimizin hecelerinden oluşuyor o yüzden çok seviyorum oğlumun ismini 😍
Nur123aa Mavisevgim oğlumun ismi Asaf Hz Süleyman’ın en güçlü veziridir daha sonra Osmanlı vezirlerine de verilen isimdir ileri görüşlülük dürüstlük gibi özellikleri vardır
Nananan Mavisevgim benim oğlumun ismi efraim Emir Efraim çifte verimlilik anlamına geliyor ama biz Yusuf peygamberin oğlunun ismi olduğu için vermek istedik