seydaxvar aslında dediğiniz şey doğum paketi değil de, doğum teminatlı özel sağlık sigortası. Benim Allianz, üç senedir yaptırıyorum, doğum teminatlı olarak, 12 ay bekleme süresi vardı yani ilk senesi hamile.kalsam da karşılamıyordu, ikinci sene hamile kalamadım daha doğrusu bitmek üzere iken kaldım 😅, 3. Kez yine yaptırmış oldum. Benimki 10tane rutin gebelik muaynesini, ikili, üçlü, dörtlü tarama testlerini, amniyosentezi, 50gr şeker yüklemesini, normal veya sezaryen tüm doğum sürecini limitsiz karşılıyor, doğum-gebelik dışında da ayrıca başka bölümlerden on muayene, limitsiz yatarak tedavileri karşılıyor. Detaylı USG, fetal DNA, normal doğum olursa epidural anestezi kapsam dışı yani sigortam ödemiyor. Bu kapsam ve limitler sigorta şirketine, hatta ayni şirket de olsa sizin satın alacağınız pakete göre farklı farklı olur. Genellikle gebelik öncesi bir sene, 6 ay gibi bekleme süresi oluyor yani hamile iseniz artık çoğu şirket yapmiyor. Sampo sig. ve demir sig. duyduğum kadarı ile bekleme olmaksızın yapıyormuş, ama primleri bence yüksek olur. Ve seçeceğiniz şirketin, sizin şehrinizde hangi hastanelerle anlaşması olduğu çok önemli, atıyorum sampoyu seçtiniz ama şehrinizde sadece bir özel h. İle anlasmali o hastanede çok iyi değil ise sizi çok bağlar. Bu noktada en geniş ağ allianzın gibi duruyor. Hamilelik öncesi yaptırmak aşırı aşırı kârlı, hesaplı ve rahat oluyor ama hamileleikten sonra bence özel hastanelerin doğum paketlerini de araştırın. Onda da benzer şekilde, istediğiniz hastaneden paket satın alınıyor, hastane size gebelik süreci kontrolleri, testleri ve doğum olarak belli bir ücret çıkarıyor onu satın alıp her muayeneye ayrı ayrı para ödemeden doğuruyorsunuz ☺️ yani size tavsiyem karar vermeden önce hem brikac sigorta şirketinden, hem doğumu yapmak istediğiniz özel hastanelerden fiyat alın ki karşılaştırabilirsiniz böylece.