Cnserdm Kızlar 2 gündür felaket bir baş ağrım var. 15+2deyiz ikiz gebelik. Nasıl geçirdiniz naptınız nolur fikir verin 😥
Gmzgm Cnserdm dün benim sol tarafım cok fenaydı uyuyana kadar devam etti sukur bugün yok 14 haftalık benimde
Cansu-2600 Cnserdm İlk aylarimda benimde felaket ağrım oluyodu kafamı duvarlara vurasim geliyodu parol icebiliyosun pek işe yaramıyor ama başkada bişey içemiyoruz malesef. Ama ben her hafta sonu açıklık olup parol serum aliyodum serumla almak daha iyi oluyor kesiyor ağrıyı
Filiz-02 Cnserdm benim ilk zamanlar baş ağrım olunca parol geçirmiyor diye eczaneden migren taşı almıştım onu sürüyordum ağrıyı kesiyordu
dmthyt Gmzgm galiba dünde bir sıkıntı vardı migreni olan herkesin sol taraftan tutmus en son başıma gozume yazmalar bağlayıp uyuyabildim ödüm kopuyordu ki sabah aynı agri ile kalkacam diye
Cnserdm Bbbbbbssss Türk kahvesi gebeliğin başında elendi 🤮 İçemiyorum bile yemek daha da zulüm olur.. Ama çok teşekkür ederim 🥹♥️
melekmi22 Cnserdm aynı anda 2 parol içerdim aradan 4 saat sonra tekrar 1 parol o ara bazen nescafe falan icerim biraz sert derken migrenim var bide benim azda olsa hafifleyince bir ılık dusa girerim başıma vazelin veya bir krem vermişti doktor bana hamile değilken kaslarını gevşetir migren aninda kullan diye ya da onu surerim tulbent ile sıkıyorum basimi sonra da olabildiğince karanlık bir odada uyumaya çalışıyorum
Suey Başım ağrırken ve parol içmişken bu post çıktı karşıma kafamın tepe noktasi ağrıyor basınçlı bir sekilde sanki patlıcak deliriyorum 2gundur geçmek bilmedi parol kesmedi imdat
dmthyt Suey dün bende ayniydim mideme vurdu ağrısı diyebilirim en son gozume basima yazma sarip kaldim oyle uyumuşum kalktığımda şükür duzelmisti
Twobabymom2 Cnserdm 27 hafta ikiz gebelikten bahsedeyim berbat geciyor ikinci gebeliğim oğlumda asla böyle değildim hamile olduğumu bilmezdim şimdi iki kız bekliyorum ama ne baş ağrısı ne diş ağrısı beynim uyuşuyor artık Rabbim sağ salim kucağıma almayı nasip etsin hiç tat almadım bu hamilelikten çok fena çok
Cnserdm İkiz olunca bence herşey iki katı oluyor. Kusmalarım bile daha yeni azaldı benim. Sağlıkla gelsinler inşallah 🥹♥️ Twobabymom2
Mamacita_1 Ben de adana sıcağında çok baş ağrısı çekiyorum bana en iyi ılıktan soğuğa yakın duş, bol tuzlu bol limonlu soda, karanlıkta telefonsuz yatmak bir de parol iyi geliyor