Altunkaya_44 Kızlar idrar yolu enfeksiyonu çıktı bu ilacı yazdi doktor kullanan varmı internete hamileler çok gerekli olmadıkça kullanmamalıdır dio
1anonim Altunkaya_44 ben idrar yolu enfeksiyonunu bol su içerek atıyorum idrarla gidiyor bunuda içebilirsin hemen temizler
Hulo2105 Altunkaya_44 bende bundan içtim doktor zararlı olsa yazmadı zaten. Bir ilacı çok içmek zararlıdır unutmayın.
LinamAsyam Altunkaya_44 banada verdi. Gece yatmadan iç uzun süre lavaboya cıkma. Enfeksiyon daha zararlı bebeğe
Betul-97 Altunkaya_44 Bana da verdi gece idrarını yapacaksın ve aç olman gerek 2-3 saat önce yemek yemen lazım sonra yememelisin sonra bunu içip yattım. 10 gün sonra tekrar içmem lazım eczacı sağlık ocağında yazdırabilirsiniz dedi birde fitil kullanıyorum
Altunkaya_44 Hulo2105 aynen ama içinde bı tane olunca tedirgin oldum çokmu ağır bı ilaç die zaten yoğun enfeksyon dedi bebeğe zararlı normalde deprem den beri musluk suyu hiç icmezdim ,deprem den beri Malatya suları kirli zaten düzeldi dediler bı hafta içtim sonuç enfeksiyon 😔
Altunkaya_44 LinamAsyam teşekkür ederim içinde tek bitane çıkınca dedim cokmu ağır acaba yanlismi yazdı
Mervepera Altunkaya_44 bende kullandım bunu birsey olmaz ☺️ yeterli gelebilir 1 tanesi ben hep 1 tane kullandım 2 defa oldum 2 sindede bundan kullandım yeterli geldi Enfeksiyon için dısarıdaki tuvaletlere dikkat et canım ben hep ordan kaptım😩 dezenfektan mendilleri var onla sil oturmadan dısarda öyle otur
NM_mom Dün ben de başka markanın bu şekilde tozdu süte karıştırıp içtim, doktorun gerekmese vermezdi canım
myavocado Altunkaya_44 Doktorunuz yazdı ise demek ki çok gerekli, bazen enfeksiyon, ilaç kullanımından daha zararlı olabiliyor ve ciddi tehlikeler yaratabiliyor, siz kullanın bence doktor uygun görmüş