Fenerli6767 Selam arkadaşlar bugün gittim ilk randevuya kese göründü haftalık olduğunu söylüyorlarmı doktorlar kese göründüğü zaman ilkten haftasını paylaşmadı 2 hafta sonra gel dedi
turkan403 Fenerli6767 bende gitimde kese gördü Altan ama haftalık oldunu demdiler siz devlete mi gidiyosunuz iki kızımda da özele gitmstm biri 5haftalikti kese gördük ikinci de aynı şekil 5hafta dedi bunda bişey demediler son adete göre hesaplaniyo ma geç döllenme olunca işler değişiyo
Byzal Fenerli6767 daha çok yeniyse kalp atışı vs duyulmaz 8. haftadan sonra giderseniz net bilgi alırsınız
Tugcev Fenerli6767 Keseyi görünce 5 haftlık civarı demişti. Sağlık ocağı regl tarihime göre yada betama göre bilmiyorum keseden önce oda 5 haftalık demişti
melekmi22 Fenerli6767 yanı şimdi son adet tarihinize gore hesaplandığı için hesaplaması oldukça basit bu yüzden doktorlar söylemiyor bende ilk gittiğimde söylemedi kalp atışı için tekrar çağırdığında konuştuk ondan sonra da bir daha haftaları hep söyledim onlar sordu
turkan403 Fenerli6767 aynıyız devlet niye böyle blmyom bekliyorum bende kalp atışı için randevuyu 25une verdi tabi o zamana kadar bekleyebilirsem e nabizdan radyoloji bölümüne girin bı ultrason bilgileri yaziyo belki sizn de yaziyodur
Fenerli6767 Byzal kalp atışını demedim haftasını benimle paylaşmadı paylaşması gerekiyormuydu onun bilgisini almaya clsyrum
turkan403 Fenerli6767 hadi ya gözükse böyle yaziyodu yani sağlık olsun bekle biraz ztn randevu bulana kadar çocuk haftasini herseyini tamamliyo, ilaç filan yazdı mi size
turkan403 Fenerli6767 bana onu bile vermedi insan tedirgin oluyo özelde ben iki kzimda da öğrendim zaman doktorum progesteron hap folik asit vitamin ikinci de kan sulandırıcı iğne başlatmıştı doğuma kadar yani bunda söyledim halde ben gerek görmüyorum dedi 🧐
Fenerli6767 turkan403 bna sordu ilaç filan kullanıyormusun yok dedim bu ilk kontrolüm Dedim yazdı kullanman gerek dedi
elif475475 Fenerli6767 benimki kağıtta yazdığı halde kağıdın sol altına tekrar haftasını yazıyor. Büyüdükçe de kilosunu boyunu yazıyor
NKaratk Fenerli6767 evet bende de söylememişti. Kesenin içinde bebeği görünce kaç haftalık olduğunu söylemişti