bahardaa 2pembikeller1 benim bebeğim 18 aylık bende 19 haftalık hamileyim araları yakın olacak illa ki zorluk olacak diye kendimi hazırlıyorum beni en çok düşündüren 2 çocukla dışarı nasıl çıkıcam bilmiyorum 🤷♀️🥲
Lutfiye20 2pembikeller1 Amin cümlemizin ilaki bir zorluğu vardır ama sonrası için değer bence kızım şu an yalnız arkadaş olurlar inşallah
ikitosbikannesi_ 2pembikeller1 ben daha yeniyim ama seninle aynıyız oğlumun iki yaşına girmesine 2 ay var kızım 19 günlük yarından itibaren başbaşayız çocuklarım ve ben bakalım nasıl olacak olur bi şekilde illa ki
2pembikeller1 ikitosbikannesi_ Allah yardımcınız olsun inşallah valla zor ya düşüncesi bile zor geliyor Rabbim bütün annelerin yar ve yardımcısı olsun inşallah
Aysegul-ucbh 2pembikeller1 herşey gönlünüzce olur inşallah zamana bırakın anın tadını çıkarın. Doğunca belkide korktuğunuz gibi olmıycaktır 😊
Mrvrntsv 2pembikeller1 canim ben varim. Kizim 11 aylik olmaya yakin gebeligimi ogrenmistim . Simdi 37 haftaligim kizim 18 aylik. Zor olacak biliyorum ama bu fikra alisiyorsun
2pembikeller1 Mrvrntsv Allah bağışlasın şimdiki gebeliğinizde cinsiyet ne ? Erkek olursa daha çok zorlar diye düşünüyorum ben henüz kontrole bile gidememişim kan testiyle öğrendim öyle kaldım