Medas İlk haftalar normal dendi ama 14. Haftaya geldik hâlâ aşırı yorgunluk halsizlik devam ediyor. Çok zor iş yapıyorum hep yatasım geliyor. Takviye kullanmıyorum acaba o yüzden mi benim gibi olan var mı varsa kullandığı takviyeler nelerdir
Alpmom__ Medas 12. Haftadan itibaren takviye veriliyor aslında . Size neden verilmedi? Ben bu takviyelerle doğruldum diyebilirim . Yeni yeni enerjim yerine geliyor
Hulo2105 Medas buradan takviye önerisi almamalısınız. Doktorunuz neden bu haftaya kadar vermedi ya da siz neden istemediniz? Haftanız ilerlemiş çünkü.
Gamze_gamze Medas en iyi takviyeyi doktorunuz belirler çünkü vitamin değerlerinize göre yazıyorlar. Benim de enerjim 4. Ayıma kadar yerindeydi sonra birden düştü o zaman başladı doktorum takviyelere
-Gull- Medas 12. Haftamdayım seninle aynı durumdayım takviyeler kullanıyor olmama rağmen o kadar zorlanıyorum ki hareketsiz yaşam sürüyorum neredeyse ve inanılmaz kötü etkileniyorum bu durumdan Allah hepimizin yardımcısı olsun 🤲🏻😔
Bir_tirtilannesii Medas aynıyım maalesef 10 hafta 4 günlük hamileyim 14 aylık bir kızım zar zor kalkıyorum yerimden 🥲🥲🥲 enerjim yerlerde resmen sürekli uyuma uzanma istediği var ve kızım varken bu biraz zor oluyor 🙃🙃 20. Haftadan sonra geçiyor ama bu halsizlikler ✨