User2108 birkimseee benim mülakatım yarın ve 35 haftalığız hocam biraz tedirginim açıkçası girenler varsa nasıl geçtiğini merak ettim hamile olanlara içeri girmede vs bir öncelik sağlandı mı acaba önceki yıllarda sağlanıyormuş ama bu yıl kod ile çağırdıkları için nasıl olur bilemiyorum
Elifimsib birkimseee hocam merhaba. Ben de bu yıl mülakata gireceğim malum mebin ne zaman ne yapacağı hiç belli olmuyor mayıs haziran gibi mülakat olabilir söylemleri de var. Benim doğumum mayıs sonu gibi gözüküyor hamileliğimin son zamanlarına veya yeni doğum yaptığım zamanlara denk gelirse diye bi korkuyorum. Mülakatta hamileliğinizden dolayı bi sıkıntıyla karşılaştınız mı acaba veya içerde bekleme süresi falan oluyor ya o konuda yardımcı oldular mı? Bi de eğer atamanız yapıldıysa direkt ücretsiz izin aldınız mı yoksa göreve başlamanız gerekti mi?
birkimseee User2108 hocam girdiniz mi bilmiyorum, evet kolaylık sağlandigina dair duydum ama nasıl oluyor ben de bilmiyorum bekletiyolarmjs kodla cagiriliyomus siz sıralamada miydiniz, çalıştınız mı, ben henüz doğru düzgün baslamayamadim "/