melisers ozgeege Gobusum tuylendi ama diger bolgelerde coook yavas cikiyor benimde. Hele bacagim zaten azdi hamile kaldgmdan beri almiyorumndesem yeridir. 27 haftaligim.
nura23 ozgeege Ben normalde tüysüz biriyim. Ama aşırı tüy çıkmaya başladı. ama ayaklarımda öncesinde de hiç çıkmamıştı şimdide çıkmıyor
ozgeege 23Zumra rica ederim canım hiç onları da düşünme Doğumdan sonra bi daha beni nerdeeee görecekler diye düşün kafana takma 🤗
ozgeege melisers ohooo ben daha yolun çok başındayım oralara gelebilecek miyim bilemiyorum zaman geçmiyor 😂 maşallah size de canım 🙏🏼🌸
melisers ozgeege Gelirsin gelirsin zaman cabuk geciyor daha dun gibi test yaptigim gun şok oldugum gun tum duygulari ayni anda yasamistim... Simdi son 83 diyoruz 💞 Tekmeleriyle uyanmakk muthis bir duygu Allah im sana da yasatsin gostersin o gunleri 😊
Hola sdkln benimde gobek bolgemde asiri cogalmisti gittim aldirdim valla 1 ay oldu hala o kadar tek tuk ki yok diyecegim😁 sonrasinda isterse cogalsin lazerde daha iyi gorunur 😅
ozgeege melisers canım benim amin inşallah çok teşekkür ederim Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almanı nasip etsin yavrunu 🤗🌸🙏🏼
MelekMervertlek Bskrt ozgeege benim 🖐🏻Bacağımdaki olan tüyler döküldü bıyığım çıkmadı ama bikini bölgesi aynı