sltn2686 13.haftaya giricem doktorum yolculuk sıkıntı olmaz 2 saatte bir 10 dk yürü dedi. bende 6 saat falan yol gidicem sonra gezicem falan yani öyle bu haftada bu tarz şeyler problem olurmu sizce
yorgun21 sltn2686 olmaz Allah’ın izniyle 6 haftaliken 14 saatlik yol yaptim gidiş geliş guzel düşün bel boşluğunu doldur molada yürü
SedaBildirici sltn2686 Hiç bi sorun olmaz inşallah kaygısız ol kalbini ferah tut Ben 34 haftalik hamileyim gaziantepten İzmire 15 saatlik yol gidip geldim 2 saatte bi mola da 10 dk yürüyüş yapman yeterli otururken de ayaklarını sallamayın şişme çok olur ben ayağım Hiç sişmeden gidip geldim 💆🏻♀️🤗
denizleo09 sltn2686 bende 19.haftada tatile gittim otobüsle ordan oraya akşama kadar da gezdim. Otobüs molalarında bol bol yürüdüm . Ayaklarım çok sisti sadece. Bi de ister istemez belim ağrıdı yanınıza yastık alırsanız iyi olur desteklersiniz belinizi
ozguyos1_ Olmaz sık sık mola vermeyi unutmayın zaten tahminimce sık idrar yüzünden sürekli durmak zorunda kalabilirsiniz 🙈🥰 bizde öyle oluyor
sltn2686 ozguyos1_ evet bol su içmeye çalışıyoruz birde o ekleniyo sık tuvalet geliyo aman sıkıntı olmasında saat başıda dururuz ama ben baya gezicem yani böyle 3 gün falan sonra geri dönücem dinlenirim tabi ara ara ama yinede riske mi atıyorum diye korkuyorum
sltn2686 3438FG ben buradaki hamile arkadaşlarımızın da fikrini almak istedim sadece yada varsa deneyimlerini duymak istedim yoksa tabiki öncelikle doktoru dinliyorum ☺️