merimiri Kızlar selammm yeni bir soru ile burdayım 30. Haftadayım ve karın bölgesi çatlağından bir tık korkuyorum bu olursa hangi haftalarda olurdu ? Ve hala olma ihtimali var mı ? Sizlerde oldu mu kaçıncı haftalarda gördünüz 🤭
_almirasmom merimiri ılk kızımda hıcbısı surmedım bıo oıl almıştım 1-2 kullandım baktım catlama yok kaldırdım koşeye 0 catlak ılede doguma gıttım ama 2. Kızımda 26. Haftada gobek delımın ustınde 3 tane serit gıbı catlak oldu suan 35+5 orası catlak bırde bacaklarımın ustlerınde kırmızılıklar cıktı 😔
Lara_ merimiri canım 30. Haftana gelmişsin şimdi olmadıysa sonra olursa da çok olmaz bence. Ben daha 22. Haftama girdim bazı yerlerde çatlaklarım oluştu bile. 🥲
Esum48 merimiri arkadasim 34 e kadae catlamadi iyi gidiyorum diyodu 35 te bi catladi her yeri catlak oldum ama o hic yag filan kullanmamisti. Kullanmiyosan killanmanizi tavsiye ederim. 36 dayim 1 tane bile catlagim yok
Rabiul Lara_ 48 kiloyla hamile kaldım en son 63 düm ama sadece göbeğim çıktı onun dışında kilom belli değil
Alparslanmom__ merimiri ben 3 aydan itibaren çatlak kremi kullanıyorum şuan 35 haftdaym catlagim yok ama doğumdan sonra da olabliyormus nemlendiriyorum neolur neolmaz belli olmuyor çünkü