Zumry66 Milina inşallah amin amin cnm sanda cok gecmis olsun inşallah tez vakite sagligimiza kavuşur bebegimizi kucagimiza aliriz
sacmalamakizim Zumry66 Bu arada benim bildiğim progestan fitil olarak da kullanan var, tabii yine de doktora söyle bence yanlış yönlendirmeyim seni.
Pamuk Gebelik boyunca 14 kutu antibiyotik artı damardan antibiyotiklerle 33. Haftaya kadar geldim şükür.10 15 gün umursamadim kesem delindi erken doğum yaptım.Ilac enfeksiyondan daha masumdur.
Zumry66 Pamuk kullanıyorum cnm sizde cok gecmis olsun tekrardan bebiş iyidir degilmi kac haftalik yaptiniz dogum
Ebbruc Zumry66 kullanmazsan daha büyük zarar görürsün maalesef. Ben 3 gün hastanede yatmama rağmen enfeksiyondan dolayı taburcu olduğum gün akşam suyum geldi ve erken doğum yapmak zorunda kaldım. O yüzden doktorun sana ne söylüyosa yapman en doğrusu, zira benim doktorum bana hiç bişey yapmamıştı enfeksiyon olduğu halde
Crnsln Zumry66 öncelikle geçmiş olsun inşallah geçer hemen ama doktorun seni muayene etmiş ona göre bebeğe faydalı olabilecek ilaç vermiş hala daha bize soruyorsun tabi ki kullanıcaksın yani burada bunu sormanın anlamı yok. Hiçbirimiz doktor değiliz ki doktor olsak bile seni muayene etmedik. Hiç kimse bunun vebaline giremez kullan ya da kullanma diyemez.
2prensesannesiiii Zumry66 çok kötü gribim ağır geçiyor kanlı balgam geliyor doğuma 14 gün kaldı dr 1000 lik antibiyotik verdi içiyorum sizde kullanın bebeğiniz için enfeksiyon daha riskli bebeğe sağlıcakla alın kucağınıza inşallah 🙏
Zumry66 2prensesannesiiii sizde cok cok geçmiş olsun sizde dikkat edin bende ilaçlarımı iciyorum sukur ama halizilik felan yapiyor bunyem kaldirmiyor sizde saglikla alin inşallah yavrunuzu
biranne__ Zumry66 doktor kullan demiş zaten bacım nie bize soruyosunki doktordan iyi nasıl bilcezki biz kullan tabiki
160721P Zumry66 canım koskoca doktor vermiş iç diye neden burdakilere soruyorsun ki sonuçta o bir doktor çocuğun için de senin içinde en doğrusunu doktor bilir biz degl
Azzebus Zumry66 canım benim en başından beri enfeksiyonum vardı dört beş kutu antibiyotik kullandım diyebilirim vitaminleri de kullandım bebeğim gayet sağlıklı hiç korkma benim de lekelerim oldu dinlen bu süreçte ilişkiye girme zaten bebeğinin haftası yüksek doktor seni boşa korkutmuş
Zumry66 Azzebus cok sagol cnm benim inşallah bebgimde bisi olmaz dua edoyorum ilaclarimda iciyorum sizde cok geçmis olsun
sacmalamakizim Zumry66 Çok geçmiş olsun inşallah bir an önce iyileşirsiniz 😊 bende gebelikte enfeksiyon geçirdim, doktor fitil ve suya karıştırılan ilaç vermişti geçmişti, ilaçlarınızı zamanında ve düzenli kullanırsanız geçer, bol bol su için. 😊
Zumry66 sacmalamakizim cok teşekürler cnm benim inşallah atlatacagiz bebegim ve ben iciyorum ilcalrmi ama agir geliyor bana