Zumry66 Selam arkadaşlar ben 23 haftalik gebeyim ve doktor kontrolüne gitim hersey iyi ikien kan tahlili oldu ve doktorum aşri dercede bir enfeksyonun var dedi düsük tehdidi ola bilir dedi benimde bi kac gun zaten kahverengi akintim olmuştu ve vajinam cok agriyordu korktum ve üzüldüm hic bir yere kalkma üzme kendini dedi şuan biraz iyiyim ama panik halimdeydim bebegimi kaybedecegim diye ve bana progestan ilaci icmemi soyledi sabah ve aksam ve enfeksoyon icinde piyeloseptyl diye bir antibiyotik verdi bunu kulanmaktan korkuyordum ama dokrorum bebegin icin kulan dedi bişi olmaz dedi ve feramat kapusul verdi demir ilaci devit 3 damla verdi arkadaşlar ben bunlari kulansam bebegime bir zarar verirmi kulanan varmi aranizda devam edip bitene kadar kulanayimi ilclari bana bilgi verin icimi rahatlatin lutfen
Mucizeayla Zumry66 bacım korkma korkma stres yapma o bebeğin duracağı varsa hiç bı güç ayıramaz senden 7 ay yogun kanama geciren biri olarak söylüyorum. Progestani fitil olarak kullan demişse doktorun mutlaka kullan hiç bişey olmaz bana güven bol bol dua et
_almirasmom Zumry66 feramat kan ılacı bende sabah aksam kullanıyorum doguma kadar onu mechur kullancanız ama verdıgı antibiyotik normal bı antibiyotik kapsul gıbı ben daha agır antibiyotik ler kullandım 4 kere hemde :)
Halme Zumry66 sakın kal çünkü oda hisseder. Verdiği antibiyotik kullan ins. En yakın zmnda geçsin. Verdiği ilaç fitil olarak kullan, hem sana sersemlik yapmaz hemde daha iyi ise yarıyor. Kaç ay kullandığım için usta oldum. Sağlıkla, zmninda gelsin 🤲
Zumry66 Mucizeayla progestsni agizdan aliyorum sersemlik ve halsizlik yapti cok sagolun bu ards icimi rahatlatiniz
Mucizeayla Zumry66 ağızdan öyle yapıyor aşırı yan etki yapıyor aslında genellikle vajinadan fitil olarak kullandirir doktorlar sizde enfeksiyon var diye sanırım ağızdan dedi doktorunuz. Bak ciddi söylüyorum stres yapma kendi keyfine bak dikkat et o kadar. O enfeksiyon hiç bişey yapmaz bebeğe Allah’ın izniyle ama senin stresin yapar
Zumry66 Halme inşallah cnm benim tekrardan ALLAH razi olsun guzel düsuncen icin cok sagol ins atlatiriim
Zumry66 Mucizeayla cok teşekürler bu arda ne guzel bir düsunceniz var ALLAH sizden de razi olsun inşallah hersey gelip ve gecer
Alisde Zumry66 öncelikle dilerim sağlıkla bebegine kavus fakat doktordan cikmissin buraya gelip sormana gerek yok zaten doktorun sana gereken bilgiyi ilaclari vermis kullan demis bir zarari olsa vermezdi
Mucizeayla Zumry66 amin cümlemizden. Ben türlü türlü sebeplerden dolayı aşırı yoğun kanamalı bir gebelik geçirdim kızımda bana gebeliğin başından sonuna kadar düşecek dediler sonra büyüdükçe karnında kalbi durur dediler herşeyi dediler ben çok üzdüm kendimi bol bol dua ettim kızım sağlıkla doğdu ve büyüdü sonra kendimi üzdüğüm için kendime kızdım o yüzden böyle kanamalı gebelik geçirenlere destek olmak istiyorum 🥹
Civciv53 Zumry66 içmezsen zarar verirsin canım doktor açık açık söylemiş enfeksiyon eeken doğuma su kesesinin delinmesine rahim ağzı kısalmasına neden olabiliyor. İnan bana serklajlı olarak çok daha ağır ilaçlar kullanıyorum sırf bebeğimi kucağıma alabilmek için. Korkma Allahın izniyle iyi olacaksın bol su iç sık sık çamaşırını değiştir ütüle, eşinle ilişkiye girme. Mümkünse aynı tuvaleti bile kullanma
Zumry66 Civciv53 cok sagolun arkadasim beni tek etkileyen hap progestab ilaci onu icince yerimden kalkmaiyorum bide sbah aksam baygin baygin yatiyorum cift goruyorum neden ama ilacin etsinden cikmiyorum
Zumry66 Mucizeayla cok sagolun ne guzel bir düsunce dunden beridir bende kendime gelemiyorum hersey çok iyidi birdeb bire boylw oldum ama protestodan dab dolayi asiri bir halisizlik oluyor ayaga kalkamiyorum resmen neden ama beni cok etkiliyor bu ilac
Af00 Zumry66 bende de enfeksiyon vardı hatta sürekli safra istifra ediyordum bende düşük yapcam sandım ki öncesinde iki düşüğüm var senin haftalarındaydım hastaneye yattım dört gün felan sonra kendi isteğimle çıktım imza atıp bolca su içtim hala içiyorum çok şükür bi şey olmadı Allah sağlıklıca kucağımıza almayı nasip etsin
Zumry66 Af00 amin inşallah ben cok derecede enfeksoyon olmusum yatisim olcakti ama yok dedim ins gecer de haplar bende bayginlik etkisi yapiyor kalkamiyorum ayaga neden se
Mucizeayla Zumry66 ağızdan aldığınız için öyle. Bende ilk günlerde ağızdan almıştım dediğiniz gibi oluyordum resmen içtikten on dakika sonra sarhoş gibi yapıyor elim kolum kalkmiyordu yan etkisi o şekilde