SenHepMercimekOlarakKalacaksin Sizde de durum boyle mi? Tam anlamiyla mide bulantisi da degil ama midem kotu. Her an bulanacak hissi var ama öğürmüyorum. Cok nadir istifra ettigim oldu. Ayni zamanda bitkinim ve uykum var. İse gidip geliyorum ama ayakta uyuyorum. Sizde durumlar nasil ayni belirtiler var mi?? Bu ikinci hamileligim bu arada. Ogluma hamileyken cok rahat bir gebelik yasadim mide bulantisi yorgunluk vs hic olmadi. Ama bu seferki baska. Acaba kiz miiii?? 😅
Merryy SenHepMercimekOlarakKalacaksin bende 6+6 haftalığım benimde aynı kolumu kaldıracak halim yok mide bulantısı desem değil ama öğürme çıkarma şeyi geliyor bana zaten zor kusan biriyim iki gündür baya kötüyüm dediğiniz gibi bende oğlumda rahattım kustuğumu bilmem sadece uyku hali vardı ama bunda baya kötüyüm
Hkgezer SenHepMercimekOlarakKalacaksin beni tarif ettin şuan bende 6+4 bende kızımda hiç bilmedim ne bulantı ne başka bişey cünsiyetten fark ediyor mu bilmiyorum ama her hamilelik farklı oluyormuş onu anladım
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Merryy ben de ayni oyleyim valla ilk hamileligimde ne rahatmisim bunda bi tuhaf hissediyorum. Bir de surekli icim daraliyor gibi bir his var sizde de oyle mi? Derin derin nefes alasim geliyor bazen sanki kalbim daraliyor gibi
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hkgezer gercekten oyle. İlk hamileligimden cok farkli yasiyorum. Midem kotu, yorgunum, kalbim ruhum daraliyor oyle bir skilganlik da var. Degisik hissediyorum
Hcrn87 Ortalama aynı zamandayız ben de aynı durumdayım ama ben meyve yeyince kusuyorum onu fark ettim. Kızımda ne yesem kusuyordum feci halde idim bu sefer o yüzden böyle giderse şükür diyorum ben de 🤣
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Hcrn87 ya ben bir kere kustum aslinda ama hep kusacak gibi hissediyorum. Ceviz findik vs yiyordum ilk bir iki hafta. Smdi agzima suremiyorum yersem kuscakmisim gibi geliyor
Merryy SenHepMercimekOlarakKalacaksin yok bende öyle daralma ama halsizlik hat safhada inşallah geçer
Leylaaa123 6+3 ten merhaba, kusmuyorum ben ama sürekli midem bulanıyor hiçbir şey yiyemiyorum o kadar halsizim ki. Mutfağa yaklaşamıyorum resmen 😔 bir de uyku hali değil de uykusuzluk var gece geç saatlere kadar uykuya dalamıyorum resmen
SenHepMercimekOlarakKalacaksin Leylaaa123 isin garibi benim istahim da acik. Sevdigim seyleri hapur hupur yiyorum. Gene kusacak gibi oluyorum sonra ama kusmuyorum. Uykusuzluk yok bende tam tersi surekli uyumak istiyorum. Dun is yerinde uyudum hatta bi yarim saat kadar😂 nereye kadar gidecek boyle bilmiyorum