annesio Maye123 11 haftalıkken kürtaj oldum. Doktor hemen tekrar deneyebilirsin ama 1 kere regl görsen daha iyi olur dedi. 1 kez regl ( 10 gün kürtaj kanamasıda dahil 33 gün üstüne ) oldum bi daha olmadım gebe kaldım 😇
annesio BuketErkan 11 haftalıkken kürtaj 1 regl sonrası tekrar gebelik sağlıklı çok şükür 2 buçuk yaşını geçti bile 🥰
Dilarakdemir1 annesio düşük de adet olarak mı sayılıyor bir regl demişsiniz ya mesela temmuzda düşük ağustosta adet olup eylülde mi öğrendiniz ben bu ay düşük yaptım ağustos ayını beklemelimiyim yoksa korunmasam mı kafam karışık😂
umuut bende 16 haftalık bebeğimi düşürdüm 4 mayısta bu ay adet oldum ama sadece 2 gün sürdü normalde adetim 5 gün sürer normal mi
Fi557 umuut bende 30 mayısta bebeğimi kaybettim 11 haftalıktı bir ay sonra adet oldum adetimden 12 gün geçti tekrar oldum bitince Dr gidicem normalde hep düzenlidir ilk defa böyle bişey yaşıyorum
Salihanurrr Dilarakdemir1 düşükten sonra bir adet görüp yapmak daha iyimiş adet olunca yumurtalıklar kendini resetleyip tekrar yeni bi gebeliğe hazırlarmış kendini. Aynıyız seninle bende bir adet görmeyi bekliyorum
Fi557 Serapkayaa1234 yaa benimde 11 haftalıktı sağlıksız dendi acaba bunun sebebi ne öğrenebildiniz mi
Saturn35 Salihanurrr Ben de mayısın sonunda önce düşük sonra beta artışından dolayı kürtaj oldum adet gördüm üstüne şimdi yeniden deniyoruz
Dilarakdemir1 Salihanurrr bende bekliyorum aslında hiç planda yoktu bu düşük gebeliğim istemiyodum sonra bi anda böyle düşük olunca istemeye başaldım yapasımda var emin olamıyorum😂
Dilarakdemir1 annesio doktorum bunu regl olarak sayabilirsn çok erken ve işlemsiz bir düşük oldu dedi korunmadan devam edebilirsin eğer istersen dedi
annesio Dilarakdemir1 doktorunuz dediyse tabii doğrudur hayırlısı olsun hakkınızda benim 11 haftalıkken olmuştu kürtaj o yüzden harici bi regl demişti doktorum
Dilarakdemir1 annesio hımm pek bilgim yok ilk düşük 6 haftalık falandı kalp atışı yoktu zaten normalde 2. Cocuğu düşünmüyordum ama bu düşükten sonra istemeye başladım bakalım hayırlısı