Ezel16 Cansu__1997 2 gündür burda tecrübesiz anne adayları sürekli soruyorlar hangisi veya görsel paylaşır mısınız diye kimseden ses yok .. Anlamadım neden böyle 🙄
hurremkrbg Ezel16 görsel ekleyemedim ben ya ama en son fotoğraf ten rengi olanı kullandım yine kullanacağım
Ezel16 DenizSs-5 Cevabın için çok teşekkür ederim canım 🥰💖💖 Doğum sonrası inceltici olanı kullanıyorsunuz o zaman 🥰 Gece gündüz takılmalı mı ve sezeryan veya normal doğumda ikisi içinde takılabilir mi ?
Zeyzeykr Esum48 ben bundan almıştım önceki hamileliğimde pek kullanışlı gelmedi dikişlerimi çok zorladı kullanamadım
DenizSs-5 Ezel16 rica ederim kuzum gündüz sıkı bi şekilde takıyorum gece biraz daha gevşek takıyorum daha rahat oluyor benim sezeryan oldu çok rahat kullanıyorum
Busraoz Mavisevenbiri Ezel16 Doğumdan hemen sonrası için bunu aldım Daha önce doğumdan 6/7 ay sonra yamuna kullanmıştım onun da çok faydasını gördüm ama sezaryen olduğu için ilk etapta kullanamayacağımı düşünüyorum. Owli ile başlayıp yamunayla devam edeceğim