Damlademirr Merhaba kızlar eurofinste tahlil yaptıranlar sonuçlarınız kaç günde gelmişti benim bu gün 5. Gün oldu ama hala yook🙈😐
dilaraulusoy Damlademirr canım günü iş günü olarak say 6 iş gününde geldi benim yani 2 günde hafta sonu 8. Günde gelir
Hulo2105 Kbrblr rapor gibi bişey atıyor ama anlamıyosun değişik şeyler yazıyo doktoruma da atmışlar cinsiyeti de doktor söylüyor. Bana sordular ilk cinsiyeti öğrenmek ister misiniz diye normalde yasak söylemeleri ama olur diyimce top emojisi atmışlardı😁
dilaraulusoy Damlademirr oradaki danışmanınız kimse önce mesaj geliyor zaten test sonucu sonra sizi arıyorlar bende o şekilde oldu
myavocado Damlademirr 10 iş günü demislerdi benim 7. Gün gelmişti. 5 gün baya erken endiselenmeniz için araya haftasonu da girmiş anladığım kadarı ile
Damlademirr myavocado evet evet girdi umarım hepimizin sonuçları iyi gelir inşallah teşekkür ediyorum o halde tahminimce cuma cumartesi aralığında gelecek bir aksilik olmazsa 😊 ikili sıkıntılı çıkınca ister istemez biraz stres oldun 🙈
aksenesin Merhaba, ben yeni yaptıracağım ancak firma araştırması yapıyorum. Sonuçlar güvenilir mi acaba yardımcı olabilirseniz çok sevinirim 🙏🙏🙏
Damlademirr aksenesin kadın doğum doktorumun önerdiği firmaydi açıkçası bende sorgusuz sualsiz zaten ikili riskli çıkınca onu düşünecek halde değildim doktoruma da güvendiğim için eurofinste yaptırdım 4 temmuzda kanım alındı sonuç bekliyorum anca 5inde ellerinde olmuştur zaten 14 bine yaptırdım testi