flybrs Canım yeşil erik çekiyor kızlar akşamdan beri ama hicbir yerde yok malum mevsim gereği. böyle yersiz şeyler canınız çekiyormu
[silindi] flybrs benim ilk aşerdiğim şey erik olmuştu eger istanbuldaysanız meyve hallerinde oluyormuş eşim ordan getirtmişti ama tabi tadı o kadar iyi guzel degildi
Merymery2233 flybrs kırmızı erik var ekşi derin dondurucu da yakınsan ve il görürse verebilirim 🙏 Beylikdüzü’nde oturuyorum
Aysesare flybrs burdaki site taze yolluyormuş, dondurulmuş ürünün hiç tadı olmuyor. Bi bak istersen 😂😂😂 https://www.sebzemeyvedunyasi.com/yesil-erik-100-gr2
Denisss Aysesare netten bakin aşeren(hamile) manavi diye bulundugunuz illerde vardir belki biz ankarada oyle bulmustuk seftaliyi yada buzlugumda var beni tatmin etmedi ama yakinsaniz gondereblirim
Esmaakdag Aysesare ayyy benımde cekmıstı ili ilçeyi hep aramıştı kocam yok bulamamısti cappy şeftali parçacıklı almıstı artık o parçacıkları yemıstım😋🙊🤭😍
Yagmur9833 flybrs aaa benimde cok canim cekmisti hatta rüyamda gormustum ama hamile manavlari var mersinde oturuyoruz esim istanbuldan siparis etmisti 😅 ama genede tam olmus erik olmuyor bole sulu sulu degildi😂😂yine canik cekti
Cileklipasta Aysesare ne zaman getirttiniz şeftaliyi ? Benim de canım çok istiyor dayımlar izmir’de ona göre arayım da göndersinler :D
EdaAsrin Sebzemeyvedunyasi.com'dan getirttmistim zamaninda hicbir yerde yokken orda vardi ve tazeydi dondurulmus degildi tavsiye ederim
Minikmelegimleam flybrs cnim aseriyorum diye bi site var oradan bulabilirsin fiyatlari vs. De yaziyo bi goz at istersen
emirtimr1 Minikmelegimleam 26 haftalık olacak yarın 1 aydır var ya bende de birde adanada yaşıyorum 😂😂
flybrs ATC hallere baktırıyoruz bizde ana yeşil erik bulmakta zor sanırım😬bide ekşi aşerenin kızı mı oluyormuş dogrumu😁
Minikmelegimleam Yagmur9833 cnim yaa 🤗onceden siparis icin hazirlan o zaman bnde bakiyorum smdi 🤩 sulu sulu olmaz ama dayanamiyoomm dayanamiyoomm 🤪😂😂
Bebekgim Tugbax68 ay herkes meyve cekmis cani bi benmi farkli oldum benimde yaprak sarmasi cekti gece gece tabi hamile oldugumu bilmiyordum boyle aradim evde olsa cig bile yiyecektim ama yoktu eksili ekşili olsada yesem demistim hic boyle meyve cekmedi canim 😂😂🤣🤣
EdaAsrin flybrs Alakasi yok canim, ben hep ekși yedim 21 haftaya kadar da agzima sekerli bisey koymadim hic canim istemiyordu sekerli tatli vs seyler. Hep eksi hep eksi. Erkek bekliyorum 35.haftamdayim😁
Malatya44 flybrs öyle bişey yok canım. Bende erik aşermiştim oglum olmuştu. Çogu gebeler ekşi aşeriyo genelde..