Ben 2 defa sezeryan iile doğum yaptım ilk evliliğimden şuan hayatta 1 evladım var ikinci evliliğimi yaptım tekrar hamile kaldım ve ben sezeryan istemiyorum normal doğum istiyorum bunu doktorumlada konuştum bunun mümkün olduğunu doğum zamanı bebek normal gelirse normal doğum yapabileceğimi söyledi. Başta KV bana sürekli doğumunu anlatırdı ben hamile kalmazdan önce çok kolay doğum yaptım felan filan anlata anlata bitiremezdi ben sezeryan doğum yaparım özele gerek yok devlette yaparım diyodum daha sonra normal istediğimi ve özelden doktorumuzu bulduğumu söyledim özelde doğum yapacağım dedikten sonra beni sürekli korkutmaya başladı bu defada o çok kolay doğumlar yapan kadın ikinci sancısında pıt diye doğuran kadın neler yaşadım neler doğuramazsın çok zor ben çok acılar çektim sen kolay sanıyosun boşver sezeryan doğum yap demeye başladı bi yandan da bana psikolojik şiddet uyguluyor Aa sen 2 sezeryan doğum yaptın sizin 2 çocuğunuz olur sezeryab hakkı 4 diye küçümser şekilde konuşuyodu bende böyle bişeyin mümkün olmadığını tıp ilerledi 5 hatta 6 yı bile doğuran insanlar var diyodum böyle böyle beni doğum yapmaktan soğuttu artık varmı aranızda ssdv doğun yapan bilgi verir misiniz