Tugba1tugba Kızlar 31 haftalık bebeğim karın çevresi 1 hafta geriden dediler başına gelen var mı düzeldi mi sonrasında
Teacherblue Tugba1tugba bende de aynı durum beslenmemi arttırdım Karbonhidrat çok yemezdim onu bile yemeye başladım. Haftaya kontrole gidicem bakalım. Şu an bebiş kilosu kaç sizin
NM_mom Canım 2 haftaya kadar önde veya geride olması bi sorun değil, 2yi geçerse sıkıntı olduğunu söyledi doktorum
Tugba1tugba Giiizem bende çok üzüldüm bugün inşallah sorun olmaz ya senim yiyip içmen nasıldı canım iştah sorunu varmıydı
Giiizem Tugba1tugba kahve asitli şeyler içiyodum ozamn sonra bıraktım sağlıklı beslendim sonra gelişim devam ettiği için bi sıkıntı olmadı şükür gelişim devam ederse sıkıntı olmuyo canm merak etme
lalhiguk Tugba1tugba ben 34 +2 idim kontrolde 32+ 2 çıktı karın çevresi geriden geliyor dedi sıkıntı yok şuanlık ama 3 haftayı bulursa başka şeyler düşünebiliriz dedi yemene dikkat et kendini yorma dedi
lalhiguk Tugba1tugba benimde öylediydi geçen hafta yiyemedim ama bu hafta çok sıkı sağlıklı besleniyorum bebek için
Tugba1tugba huysuz__ inşallah canım üzüldüm çok kendimi suçladım doğru düzgün yemiyorum iştahım yok diye zorlıycam kendimi artık
Ece5454 Teacherblue düzeldi mi acaba bebeğiniz kilosu aynı durumdayım 31inde kontrolüm var endişeliyim açıkçası
Teacherblue Ece5454 33+2 şu an hala karın çevresi 1 hafta geri de. Bacak boyu da 1hafta ilerde. Sanırım düzelmeyecek. 8 günde de 170 gram almış. 2070 gram şu an doktor normal dedi
Ece5454 Teacherblue dondurma, kabak çekirdeği, süt vs denediniz mi hepsini. 10 gündir deniyorum bakalım işe yaramışsa ben size söylerim yediklerimi haberleşelim