Aycanby Kızlar gebelik şekerinden şüphe ederken doktor tam tersi şekerim çok düşük çıktı bu kötü Bi durum mu acaba
Deletedmom_110 Aycanby Hayır değil aksine çok güzel benimde öyle çıktı kendini yemek konusunda kısıtlamana gerek yok istediğin kadar yiyebilirsin tatlılardan falan ve dışarı çıkarken falan çantana kek kraker gibi şeyler at aç kalmaman lazım dedi bana doktor
cLearQueen Aycanby evet canım cok dusuk seker de iyi degil. Ne yuksek olmali ne dusuk olmalı inan o da tehlikeli… sekerini dengede tutacak sekilde beslenmelisin.
Aycanby cLearQueen çok aşırı acıkıyorum ve şöyle bişe var detaylı ultrasonda bebeğin karın çevresi 2 hafta ileride çıktı ve suyum yüksek sınırda çıktı doktor gebelik şekerinden şüphelendi ama tam tersi cok düşük çıktı
Evhamlikurabiyeanne Bir akrabamda olmustu bizler gibi günde 7 defa seker ölcümü yapiyordu sık sık yemek yiyordu meyve suyu iciyordu ama sorun yasamamisti dogumunda falan da
Aabb-33 Evhamlikurabiyeanne merhaba benim de şekerim düşüyor da doğumdan sonra geçer mi bilmiyorm doktor da net bir şey söylemiyor akrabanizda acaba geçti mi bu durum doğum yapınca haberiniz var mi
Aabb-33 Aycanby kaç çıktı acaba şekeriniz benim de düşük de ondan soruyorum böyle düşük olan çok az genelinin yüksek