Dfnsyn Merhabalar :) 4+5 görünüyorum 3 Temmuz hcg 120 5 Temmuz 323 (beklenen adet tarihimde) 7 Temmuz 816 çıktı Hcg vermeye devam edeyim mi sizce şuana kadar 3 defa verdim İlk randevumu ne zaman almalıyım
Mrvikra Dfnsyn 1.500 leri görünce gidin derim çünkü kese ozaman görünüyor şuanda daha erken benimde öyleydi erken gittim 2bin leri görmemiz lazım kese için dedi bi kaç sefer daha verin kanı
Rabiul Dfnsyn hayırlı olsun 4+3 de 2 gün gecikmeyle öğrendim doktorum 1 hafta sonra 5+3 de çağırdı keseyi gördük 6+3 de bebişi ve kalp atışını duydum . Muayeneye giderken sıkışık giderseniz görüş açısı daha iyi oluyor o yüzden muayene öncesi sıvı tüketmeyi unutmayın
Ozgeee22 Dfnsyn 4+6 da gitmiştim vajinal muayene ile kese göründü karından görmemişti doktor. 6+3 de gittiğimde hem bebeği görüp hem kalp atışını duymuştum ☺️Bence acele etmeyin en azından 1 hafta daha bekleyin derim 🥰
Pamuksekercim Bende 6 haftanın içindeyim Perşembe günü gidicem hastaneye ilk 28 Haziran’da ogrendim 360 di bı daha gitmedim hastaneye