Hemsireye verilecek hurcta bez,sapka patik corap hastane cikisi ya da altli üstlü takim nasil iatiyorsaniz bir de ince battaniye koydum ben.Agustosta dogumum muslin koydum ilk kizim ekimde dogdu onda hem örgü battaniye hem de penye battaniyeyle beraber verdim bu saydiklarimi. 4 tane altli üstlü takim 5 tane zibin 3 tane corap eldiven sapka 35 40 tane bez(özelde dogum yapacaksaniz daha az da koyabilirsiniz 2 gece kalacagimi hesap ettim ben) 2 paket islak mendil koydum 2 tane muslin battaniye 2 tane alt acma örtüsü koydum.Pisik kremi losyon vs koymadim zaten yumusacik oluyorlar gerek yok bence tarak falan koyan var bosa yer kapliykr fikrimce.Kendime 2 takim pijama 1 takim normal kisa kollu tisort ve alt ile sezaryenden ilk cikinca giymem icin gecelik koydum kapaliyim ustlerine de birer tane yazma ayarladim giderken zaten normal kiyafetlerimle giderim ayagimda da terlik olur hastanede yine onlari giyerim.10 lu depent 3 tane atlet 3 tane emzirme sutyeni 2 tane de alt camasir koydum depent varken camasira ihtiyac olmuyor zaten ama yine de koydum corap falan koymadim hava sıcak.Il disinda dogum yapacagim ne olur ne olmaz diye gögüs pompasi da koydum belki hastanede yogunluk olur sıra gelmez beklerken sorun olmasin pompanin yaninda da göğüs kremi gögüs pedi koydum.Narkozu atmak icin de nescafe ve su ısıtıcısı koydum dis.macunu fircasi roll on deodorant tamamdir bu kadar fazla seylere gerek yok.Emzik koymadim ilk etapta memeyi bir kavrasin diye biberon da koymadim eger mama vermek gerekirse verebilmem icin e bebekten anne sütü kasığı aldim onunla verecegim benim cantamin icerigi bu kadardi eksik var mi bilmiyorum ilk dogumda da bunlara ihtiyacim olmustu sadece vallahi kendime dis fircasi macun da goturmustum ama elim hic degmemisti fircalamaya makyaj malzemesi de götüren var cevremde kullanirim diyorsaniz götürün benim dis fircalayacak vaktim bile olmamisti