Surprizbebek1 iremm00 Bebeğim 4 aylıkken gebe kaldım. Geri çekilmeyle korunuyorduk. Eşimin kemoterapi süreci yeni bitmişti. Doktoru hormonların 1 seneye anca kendine gelir demişti, biraz ona güveniyorduk. Ama nasibimiz böyleymiş dedik kabullendik 🤭🤭
huysuz__ iremm00 🙋♀️kızım 5 aylıkken oğluma gebeydim yaklaşık 9 haftalık🥲 dikişlerimde herhangi bir sorun yaşamadım, 2. Operasyonum çok daha kolay geçti, uyuşukluk devam ediyodu onun çok avantajı oldu
Surprizbebek1 iremm00 Çok şükür her şey yolunda ☺️ sadece erken doğum riskim var, şu an 30 haftalığız. Biraz kasılmalarım var, erken olmasın diye çabalıyoruz bakalım 🤷🏻♀️
_Mother_ iremm00 hepsi şeffaf zaten dış paket renginden bahsettim pembe yeşil sarı turuncu beyaz mor çeşitlerine göre renkleri olur genelde
Mzzz iremm00 ay valla ilki tüp bebek 2. De kendi kendine oldu 😂😂😂😂 ama bn normal doğum yaptım tek şansim bu 😂
babygst Mzzz aynen canım benimki bu aralar bi tuhaf sıcaklardan mı bilemedim zor uyuyor Zor yiyor kara Kars düşünüyorum bende ilerisini 🤣
Mzzz iremm00 eşin ile ne alakası var ki izin vermiyor anlamadım bu şekilde bir sürü coxugun olur o zaman anlattığına göre Allah yardım etsin eşinde bol bol çocuklarına baksın onzaman yada kendisini ilgilendirmeyen konuya karışmasın
Mzzz babygst diş çıkarıyor olabilir benim bebişte durmadan uyanirdi sabahları saf gibi olurdum karnimdaki 5 aylık olunca mamaya geçtik biraz daha rahatım normal yemek neredeyse yemiyor artık ne yapacağımı şaşırdım valla 😂 9 aylık oldu yerinde durmuyor altını değiştirmek için bile büyük çaba sarf ediyorum anakucağında çıkıyor oturmuyor koltuklardan tutunup ayağa kalkıyor yanindan ayrilamiyorum bütün gün pestilim çıkıyor valla 2. Nasıl olur bilmiyorum herhalde kafayı yeriz😂