meri1 Zemzemhasan benim doktora gideceğim zaman 14+5 oluyor devlete gidicem bende acaba o zman söylerler mi haftaya cuma randevum birde ultrason kağıdı veriyorlar mı
Zemzemhasan meri1 evet ultrason kağıdı verdiler bana 2kere gittim ikisindede verdiler cinsiyetide inanın bilmiyorum yaa 14+1olacak banada yarın inşallah söylerler
Zemzemhasan Bir-bebismeselesi24 erkek çoğunlukla değişmiyor en başta ne derlerse o çıkıyor benim ilk gebeligimdede 12+3te erkek demişti doğru çıktı
Bir-bebismeselesi24 Zemzemhasan bilmiyorum bende öyle hissediyorum ama heyecanla bekliyorum kesin sonuç için 😍
EtiNur Sumyye_06 Valla kafanıza takıldıysa evham yapacağınıza gidin bi görünün. Ki insan bu dönemde daha çok takıntı yapıyo. İçiniz rahat etsin. Bi şey olduğunu da sanmıyorum. Çünkü aksi bi durumda insan ağrıdan duramıyomuş zaten. Yine de emin olmakda fayda var. Gidin muayene olun☺️
Ayshe-h 13+2 de gittim %70 erkek bebek dedi.Ikili tarama testini de yaptırdım 10ngun sonra sonuç dediler bende 16 temmuza aldım randevu bakalım cinsiyet ve sonuç ne olacak
Ece-1987 Ayshe-h hayırlısıyla kolaylıkla rabbim kalbimizdeki muradımızı nasip etsin inşallah 🤲banada 15+3 te erkeğe benziyor dedi 21+4 bugün kesin kız dedi inşallah sizinde bizimde birer oğlumuz olur
Zemzemhasan meri1 merhaba canım bende gittim bugün 2li yerine 3 lü testi yapalım direk dedi cinsiyete de kıza benziyor ama daha küçük dedi ultrason kağıdı da vermedi yaa bende istemeye çekindim
Ayshe-h Ece-1987 inşallah canım Rabbım sağlıkla hayırla kız isteyene kız erkek isteyene erkek bebek nasip etsin Amin