YesimAykut Zemzemhasan 14.haftadayım cinsiyeti erkek, ikili test riskim düşük 🙏🧿🤗 siz ne durumdasınız🤗
Musel Zemzemhasan 12+5 te kız benziyor dedi başka doktora gittim 13+1 de oda kız dedi bakalım değişecekmi
Sevvalll42 Zemzemhasan kaç haftadır gidiyorum cinsiyetini görüyolar emin değiliz diyip duruyolar bende parti yapıcam hevesleniyorum illa 17 haftalık olmasını bekle diyolar ne alaka millet daha erken öğreniyo 15+5 haftalık hamileyim
Zemzemhasan YesimAykut bizimde bu perşembe randevumuz var bakalım ne olacak cinsiyetide bilmiyoruz daha 🥰
melisapstl Musel 15 haftalık hamileyim. 12. Haftamda cinsiyet öğrendik. İkili test sonucumuz da güzel çıktı çok şükür 🙏🏻
Musel YesimAykut bir oğlum var 4 yaşında gönlümden geçen kızdı rabbim önce sağlık versin tabi ama gönlümdekinide nasip eder inşallah 😊
EtiNur 13+1 de cinsiyeti öğrendim. 2’li ya da 3’lü tarama yaptırmak yerine direkt Fetal dna yaptırdım ben
Zemzemhasan EtiNur hmm anladım en güzeli o yaa diğerlerini yaptırmak yerine fetal DNA yaptirmak en mantıklısı
Zemzemhasan 1Demett erkek dediyse değişmez erkek gösteriyorda kız olunca biraz beklemek gerekiyor kızı çok karıştırıyorlar 🥰
EtiNur Zemzemhasan kafamızda soru işareti kalmasın istedik. Cumartesi kan verdik 1 haftada çıkar dediler. Bakalım artık :)
kedidirokedi Zemzemhasan ilk gebeliğimde de 12+5 te öğrenmiştim kız demişlerdi değişmedi şimdi erkek inşallah değişmez bu da
Zemzemhasan kedidirokedi karışmaz bence erkek dedilers le değişmiyor benimde ilk gebeligimde 12,+3te erkek demişlerdi değişmedi bakalım buna ne diyecekler bu perşembe randevum var ama devlete gittiğim için belkide görünmez der gönderir belli olmaz