GizemCanes Merhaba, hurma yemenin son haftalarda doğuma yardımcı olduğunu duymuştum 32. Haftadayım ara öğün olarak günde 1-2 hurma yemem sizce erken doğum gibi bir risk oluşturur mu?
Babymom07 GizemCanes 35ten sonra başla canım istersen ama 1 2 hurmadan da bir şey olacağını zannetmiyorum bende 32. Haftadayım bu arada 🥰
Tuba680 GizemCanes ben 33 haftaligim Doktoruma dün sordum günde 2 adeti geçmeyecek şekilde tüket dedi
Fatma_ecem4 GizemCanes ben hurmanın doğum riski oluşturduğu bilmeden ilk haftalarda çok yedim 🙈bişey olmadı sukur
Lilnur Hurma dogum riski olusturmuyor kizlar 😂 doktorunuz boyle mi dedi gercekten sadece dogumu kolaylastiriyor yumusama yapiyor rahimde hic acilmamis rahimde acilma yapmaz
Lilnur Lilnur 32. Haftadan beri günde 5 6 adet yiyorum daha yeni 2 haftadir açılmam var simdi sıklaştırdım daha fazla yemeye calisiyorum 37yim suan
Sevbebek Birde bişe sorcm özel bölgenin içi sanki böyle yırtuyolarmiş gibi acı var ben ilk oğlumda böyle dgldm seninle doğı yaptım bu neden böyle acaba
tulayyarsln Bende şuan 32. Haftadayım doktorum artık günlük 2-3 tane acve ya da yaş hurma yemeye başla dedi. Birde tarçın kabuklarını içme suyuna atıp iç dedi. Ayrıca yemekleri oturarak yerde yemeye başla dedi