MiracAlpinveUmutunAnnesi Merhaba 🧚♀️ Oğlum 6 yaşında oyuzden mom a kayıt olma tarihim 2 Aralık 2017 🌸 Ozamanlar okadar aktif değildim burda şimdi ikinciye hamileyim 😆
kahvesever__ MiracAlpinveUmutunAnnesi 1 Aralık 2021 de kayıt olmuşum. 2 tane çocuğum var hala burdayım burayı seviyorum 🫶🏻 gidemiyorum
azracan20 MiracAlpinveUmutunAnnesi bu 3.hesabım telefon değişince gitti hesap falan 😁 ilkini 2020de açmıştım ilk çocuğuma hamileyken ☺️şimdi 2.oğlum doğdu hamilelikte açtım tekrar geçen yıl ♥️
umena MiracAlpinveUmutunAnnesi 26 tem 2022 oğlumda kan vermiştim 99,52 çıktığı anda indirmiştim böyle forum tarzı olduğunu da indirince görmüştüm 🤭 Su an perşembe kızım gelecek dünyaya nasipse 🥲
58Vildan Sanırım Kasım 2017 benimde daha öncesinden bilgilenmek için belki de vardır hatırlayamıyorum çok
Ebru_y MiracAlpinveUmutunAnnesi kidste varmıydınız sanki hatırlıyorum sizi Ben buraya ilk 2019 yılında geldim ama doğumdan sonra o hesabın şifresini unuttum buni yeni actım
2Princess1Mom MiracAlpinveUmutunAnnesi 19 Mart 2019 da kayıt oldum. 15 Mart’ta hamile olduğumu öğrenmiştim. 18 Mayıs 2024 de geri döndüm bu 2. Çocuğum olacak ☺