Waitingforpearl Merhabalar kızlar, kimyasal gebelikten sonra gecikme yaşayan oldu mu acaba? Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim 8 gün sürdü kanamam ve bitti. Normalde çok düzenlidir, 3 gün gecikmem var testim de negatif çıktı. Yaşayan var mı?
Senmsii Waitingforpearl Benim 2 gün geçilmişti test yaptım pozitif çıktı şuan 37. Haftadayim. Geç döllenme olabilir tekrar test yapın ne olur ne olmaz
Bensu1111111 Waitingforpearl canım aynı durumu yaşadım kimyasaldan sonra regli oldum 11 gün geciktim.. geçikmenin 5 günü doktora gittim Protestan iğnesi verdi 3 tane vuruldum öyle regli oldum ama bence acele etme doktora gitmekle bekle ben acele ettim
Bensu1111111 Waitingforpearl geç döllenme olabilir 10 gün bekle ama kimyasal gebelikten sonra döngü değişebiliyormuş
Waitingforpearl Senmsii ParlaveUras demek ki olabiliyor bekliyim biraz daha kan verip ona göre ilaçla söktürür belki 😔
Waitingforpearl Senmsii yaa ne mutlu size 😊😊 Allah hayırla kucağınıza almayı nasip etsin 😊 benim geçti artık bence bu ay
Pamiramsi Waitingforpearl evet ben yaşadım 3 gün gecikti ve normalde 7 gün olan adetim 10 gün sürdü lekelenmelerle 🥲 normalmiş doktor kimyasal sonrası olur dedi
Senmsii Waitingforpearl Teşekkür ederim canım benim 🙏 Allah’ta en kısa sürede senin yüzünü güldürsün 🤍