Turuskaa Helbestt aynıyız ☺️☺️ rabbim biran önce evlatlarımıza kavuşmayı nasip etsin bizlere inşallah🙏
Krbeste MiracAlpinveUmutunAnnesi 9+4 benimde. 3 hafta sonra ikili test yapılacak biraz tedirginim. Mide bulantım olmadı halsizlik ve uyku 😴
Cansu__1997 MiracAlpinveUmutunAnnesi 32+5 zaman geçmiyor ikinci kez anne olucam sezeryan ile 38 haftada alacaklar inşallah 5 hafta kaldı heyecan var stres var havalar sıcak bulantı var artı çok yaramaz küçük kızım var 18 aylık. Biran önce oglusuma kavuşmak istiyorum meral ediyorum kime benziyor nasıl acaba korku heyecan kaygı stres mutluluk bir arada😀😀😀
Ozgemurat1 AslZrl MiracAlpinveUmutunAnnesi benim 16.haftaya kadar sürdü biranda kesilmiyor yüzümde morluklar oluşuyordu kusarken hiçbir şekilde hicbirsey iyi gelmedi çok şükür 18+2 deyiz şimdilik herşeyi yiyip içebiliyorum tek diyebileceğim yudum yudum su için lokma lokma ara ara yiyin mideniz boş kalmasın sofradan sofraya yemek yerseniz hepsi gidiyor
MMehtapceylan MiracAlpinveUmutunAnnesi ayy hadi inşallah ya bilmiyorum ki kaç defa gittik hiç bi doktor göremedi ama son 2 randevuda erkeğe benzettiler bakalım insallah gittiğimizde tam kesin öğreniriz🥰🤗
Bebitoesra MiracAlpinveUmutunAnnesi Benim de 8 + 3 haftalık. Hem bulantı hem halsizlik yorgunluk baş ağrısı çok zor geçiyor bu aralar. Bi de 1 yaşında oğlum var o da zorluyor. Ben de 73 le hamile kaldım doğum kilolarını veremeden umarım çok kilo almayız. Bu hafta bende de kasılmalar oldu. Rahim büyüyor o yüzdenmiş.
Asyaaygunkaraman MiracAlpinveUmutunAnnesi 20 haftalık olduk 2 kilo aldım başta 71 dim sonra 66 ya düştüm şuan 68 olmuşum 2. Gebeligim kızım var şimdi oğlum olacak inşallah 🧿
Zeynep4141 14+0 olduk. Cinsiyeti ne zamanlar öğrendiniz acaba 🫠 devlet hemen söylermi acaba veya özelde gözükür mü net bu haftalarda
Bebitoesra Zeynep4141 Cinsiyeti belli oluyor ama devlette söylemiyorlar. Ben özele gidip öğrenmiştim 12-13. Haftalarda.
_Ebrukaracan06_ 20+1 gün benimki şükür cinsiyeti ögrendim yagrında saglık ocagındaki rutinler başlıyor☺☺