Ozlemmmx Merhaba arkadaşlar tayin sebebi ile Ankara’ya taşınıyoruz 20 haftalık hamileyim özel hastane fiyat ücretleri nedir Ankara da yada doktor önerisin de bulunurmusunuz devlet hastaneleri baya sıkıntılıymış galiba özel düşünüyoruz suanda fobim olduğu için yardımcı olurmusunuz
saudade_ Ozlemmmx doç.dr.bora coşkun Mükemmel biri, benim doğumum yaklaşık 50 bine geldi, şu an ki ücreti bilmiyorum ama doğum paketleri varmış, bendeyken yoktu arayıp sorabilirsiniz :)
ellifccetin Ozlemmmx Koru Sincan hastanesine gidiyorum paket aldım 28 bine hastane içinde olumlu konuşan çok vardı daha önce orda doğum yapanlarla konuşmuştum bu yüzden bu hastaneyi tercih ettim
Gokayy Etlik şehir hastanesine gidiyorum 33. Haftalığız. Elhamdülillah bir sıkıntı yaşamadım hastane ile ilgili.
Ozlemmmx Gokayy gittiğiniz bi doktor var mı acaba. Benim duyumlarıma göre doğum da kötü davranıyormuş devlet doktorları zaten bende fobi var ilk bebeğim normal doğum ve çok zor geçti , 2. Gebeliğim suan o yüzden doktor çok önemli benim için
Gokayy Ozlemmmx doğum anındaki doktoru seçemiyoruz diye biliyorum. Sabit bir doktorum yok çünkü doktorlar sürekli değişiyor değişim de şu şekilde mesela 1 ay gebe polikliniğinde olan diğer ay lohusada olabiliyor. Benim beklentilerimi şu anda karşılayan bir hastane açıkçası ve evime de yakın. Biraz da hastane ve doktordan beklentiniz önemli. Elbette bir özel hastanede gördüğünüz ilgiyi beklerseniz beklentinizi karşılamayabilir.
ayyucebozt Vm MedicalPark hastanesi dr Bülent YİRCİ çok rahatlatan bir doktor. İlk gebeliğim kendisi sayesinde hiç kuşkularım yok