Pamiramsi Göğüs hassasiyetim başladı 🥺 inşallah hamilelik belirtisidir. Bugünkü testimde bence var bişeyler gibi geldi gözle daha pembe bir çizgi bakar mısınız ![](
zeynosileannis Pamiramsi 3 ve 4. Görselde çok çok silik bir çizgi gördüm ama var yada yok dmeek için çok silik. İnşallah vardır
Bade0022 Pamiramsi benimde dün 3 gün vardı testim böyleydi kan verdim 2 çıktı gecikme bekle boşver testi az kaldı zaten
Bebekk38 Pamiramsi aah be canım rabbim gönlünden geçeni versin inşallah… Bende silik gördüm ama yine de bekle hiç degilse adet gününe kadar… O gün tekrar test yap varsa çıkar test rengi koyulaşır en azından sonr da kan verirsin.. beklemek zor biliyorum
Pamiramsi zeynosileannis inşallah vardır ya bakalım bugün de hastaneye refakatçi olarak gidiyorum, yarın hastam ameliyattayken kan veririm belki
lilyum_ Pamiramsi canım gördüm ama benim testimde de vardı hatta biraz daha koyuydu ama kanda negatif çıktı. Sonra cok moralim bozuldu testte görmüstüm dedim. O yüzden umutlanmanı istemem ama 2 gün sonra daha koyu olur varsa tekrar et testi inşallah vardır 🌸🤍
Melodimm Pamiramsi Biraz daha bekleyin hemen çıkamaz öyle zaten.InsAllah vardır🌺Çok silik çizgi gördüm ben.
Pamiramsi Melodimm idrar çok koyu değildi ya gece bin defa tolete kalkınca hahaha, sabah idrarı olmadı pek yani :D