Baharctn Guzelanne56 bende üç hafta sonra on üç haftalik olcm insallah sabırsızlıkla bekliyorum ayın otuzunda kontrolüm var tam on üç haftalik inşallah kendini gösterir
Nuryakup Haftamdaydı tahminde bulundu kıza benziyor diye Çarşamba gidicem bakalım ama tahminleri doğru çıkıyor eltim 11.haftada öğrenmişti mesela hem bebeğin pozisyonuna bağlı hemde iyi bir doktora denk gelmen lazım kimileri yanılabiliyor:)
Baharctn Nuryakup ben doktorumdan çok memnunum çok tercih edilen bir doktor üç hafta sonra kontrolüm var ne on üç haftalik olcm inşallah kendini gösterir 😊🌹
Senmsii Baharctn Fetal DNA testi ile 12. Haftada erkek olduğunu öğrendim. 16. Haftada da ultrason da kendisini gösterdi
dorukabioluyor 12 hafta da erkek gibi demişti 16 da erkek gibi dedi ayrıntılı da doktor erkek görüyorum bende dedi. Oğlum oldu. Ama kuzenimin 12 de erkek gibi dedi aynı doktora gitmiştik 16 da kız gibi dedi kızı oldu. 16 beklemek daha doğru bence.
Baharctn Sydaglsen ay inşallah bende ayın otuzunda kontrolüm var tam on üç haftalik olcm inşallah gosteriir kendini bebisim