Okyanusolmak Esum48 ilk bebegimde 1 yaş sonrası için almıştım woolnut. Dolap uygulamasında az kullanılmış tulumlar oluyor. Ben hep ikinci el aldım. Tertemiz
Ezel16 Esum48 Bence yazın zaten kullanılmaz bu kolları komple kapalı oluyor kışlık bu 🤣 Doğum ne zaman ?
Esum48 Ezel16 yaz icin muslin askililar var ya torba seklinde onlara bakmistim. Bu tarz degil tabi de. Birkac hafta sonra dogum😀
Ezel16 Esum48 Ooo yaz bebeği 🙃 O zaman yukarda paylaşılan kundaklar daha iyi olacak sizin için 😊 Umarım gönlünüzce bulursunuz istediğinizi ☺️
EceSB Ben ilays beauty diye bir markanın aldım trendyoldan. Kumaşı çok güzeldi ama kızım kundak olayını hiç sevmedi ben de zorlamadım pek. Toplasan 10 defa giydirmişimdir belki gece uykusunda sadece. 2.5 aylık gibiydi heralde moro refleksi de bitti. Çok uyanan bebeklerde ihtiyaç olabilir belki ama biz ihtiyaç duymadık. Şimdi kış geliyor üstünü örtmemek adına alırım ama örtü riskli olduğu için.
gktgmom Esum48 ben uyku tulumu almadım yataş juno yatak aldım ona bağlanıyorda anne karnında hissediyormuş bana kundaklar korkutucu geliyor ilk başta gözlemlersiniz eğer uykusunda korkup sıçrıyorsa ona göre tercih edersiniz
gktgmom Esum48 evet canım kısa süre kullanılıyor ama bebek bu yatakta reflü sorunu yaşamıyor kusmuyormuş gönül rahatlığıyla yatırabiliyorsun bir de babynest aldım onda daha uzun süre yatabiliyor
Esum48 gktgmom babynest aldik reflu yatagi aldim junoya gerek duymadim o yuzden 🫠 yeterli gelir sanirim
Zeyyno_ Esum48 Ben doğru dürüst kundak bile yapmadım bebeğime bıraktım nsl rahat uyuyorsa öyle uyuttum kundak yapınca kendini sıkıyordu kızım kundak yapmayncada rahat uyuyordu uyanmadan öyle yaptım
ggmom DNZMHMHT alakası bile yok benim oğlan hiç tulum giydirmedim bebekken asla üstünü örtmeye seven bir çocuk değil uykusunda ort ayakalriyla tepip atar mecbur tulum alıyorum hasta olmasın diye yani istesen de alışmaya biliyor tulum zaten aldığında 2-3 yaş giycek şekilde alacksin o zaman fiyatı zorlamıyor
myavocado M-Urass_Mom yok polar değil dışı, benim aldığım 0.5 tog, çünkü evim genelde 20-24 derece olacak, bu tog değeri uygun imiş görsel ekliyorum benim aldığımı. Fermuarla açılıp 2.5 yaşa kadar kullanılabiliyor.