Yenianness 22-23 haftalarınız da bebeklerin hareketlerini ne sıklıkla hissediyorsunuz? Ben sabah akşamları gün içinde de bir kaç kez ayakta hissettiğim oluyor sizlerde nasıl?
Pinartmd Yenianness 22. Haftadayim gecen haftalarda daha hareketliydi sanki cok az hissettim bu hafta
YaseminTomar Yenianness ikiz kızlarıma 22 haftalık hamileyim bende ikinci gebeliğim hareketleri çok şiddetli yeri geliyor uykudan bile uyandığım oluyor biri dursa diğeri durmuyor 😍
denizleo09 Bende çok kez hissediyorum benim bebeğim hep asagidan vuruyor sanki çıkacak gibi ne oturtabiliyorum ne yatabiliyorum hele gece sola yattı mı başlıyor tekmeler. Kızım hiç böyle değildi naif yavrum arada bi vurur dururdu bu bambaska
Ytsnzy Yenianness yok daha güçlü hissediyorum hareket ettiğini falan hissedebiliyorum net mesela ikinci gebeliğim benim
Tubitumum Yenianness ben de öyle hissediyorum 22. Haftadayım sabah ve akşamları yemek yeyip su içtikten sonra hafif hafif öyle çok sert hissetmelerim yok benimde henüz
YaseminTomar Yenianness ilk gebeliğimde de 17.haftada hareketleri hissetmeye başlamıştım 22.haftada çok net hissetmiştim fakat bu iç karın ve kilo ile de ilgili bir durum kiloluysanız hareketleri çok az veya çok geç hissetme durumunuz söz konusu olabilir