Busee-ars aslanmom__ Bende de aynı iltihap cilde yayıldığı için bende antibiyotik kullanıyorum 🥲 yarın kontrolüm var inşallah devam etmeyiz yoruyo artık vitaminler ayrı antibiyotik ayrı bi an önce düzel sende ya 🥲
Busee-ars aslanmom__ muhtemelen yeri artık daraldığı içindir ya ara ara benimde haraketli ama o eski tekmeler yok artık kımıldanmalara bıraktı yerini tekmeler
Mikrofon0 Busee-ars eser miktarda çıktı pazartesi günü tekrar verecem evde tansiyon takibi yapıyorum ☺️
Mikrofon0 Busee-ars teşekkür ederim aslında bu zmana kadar hep tansiyon düşüklüğü yaşadım hâlâ da öyle inşallah bir şey çıkmaz 🌸
Busee-ars Mikrofon0 yanlış olmasın ama bildiğim kadarıyla tansiyon düşüklüğü çok sorun değil tansiyon yüksekliği problemmiş yani arkadaşımda hamile onunda en başından beri düşük ve doktor normal yükselmesi sorun dedi
Mikrofon0 Busee-ars aynen bana da öyle dendi işte protein kaçağı olanda da yükselme oluyor Muş garip bir durum bir şey olmasın da tek az kaldı zaten ☺️
Busee-ars Mikrofon0 aman aman kuşum misss gibi atlatalım da şu dönemi azıcık kaldı boll bol dinlen 😍❤️