Zeyneptekin1 kızlar 4 gün gecikme var ve bacaklarımda felaket ağrı var belimin kalçaya yakın kısmında tam orta ve sağa yakın bir ağrı var meyden olanilir baş ağrım da var
Guzelanne56 Zeyneptekin1 test yaptınız mı? Korunuyor musunuz sanırım en doğru cevabı test ile alabılırsınız
1Kelebek1 Zeyneptekin1 bebek yerleştiği zaman oluyo bu ağrılar genelde gününüz geçiyorsa bebektendir bende tuttuğu zaman adet oldum olacam sanıyodum çok ağrım oluyodu belimde kassıklarımda bacaklarıma kadar vuruyordu yinede test yapın belli olmaz gününüz yaklaştığı içinde olabilir ama bana bebek gibi geldi hayırlısıyla inşallah Rabbim gönlünüze göre verir
sacmalamakizim Zeyneptekin1 Aynısı hamilelik belirtimdi desem 😂 normal de başım hiç ağrımaz benim, ve sağ bacağımın kalça ön kısmı ağrıyordu.
Zeyneptekin1 Guzelanne56 korunmuyoruz deli gibi çocuk istiyoruz aksine 😅 geçen ay çatlatma iğnesi yapmıştım 12 sinde adet olmam gerekirken iğneden dolayı 5 inde oldum ama bu ay da 5 inde olmam kazım diye biliyorum kızlar yoksa 12 sinde mi olacağım
Guzelanne56 Zeyneptekin1 eğer döngünüz genel olarak 30 günde bir ise 5 inde olmanız lazım 12 sene kadar cok zaman geçmiş olur. Ne kadar suredır istıyorsunuz özel değilse😌
Zeyneptekin1 Guzelanne56 3 yıldır istiyoruz 3 düşüğüm var ve 8 aydır ne tedavi ne ilaç kullanıyorum akışına bıraktık inşallah olur bu sefer hala adet olmadım
Gamze96 Bmmde aside bel agrim surekli halsizlik ve uyku hali istah acikligi var reglim 3gun gecikti normalde gecikmez test yaptim negatif kan testim0.6 beta cikti ama erken test yaptm daha adetim gecikmemisti bunlari yaptigimda
1Kelebek1 Zeyneptekin1 Zeyneptekin1 genetik tarama testi yaptırdınız mı benimde 2 düşüğüm var genetik tarama da yok denecek kadar az pıhtı çıktı yinede doktorum kan sulandırıcı hap verdi 1 haftada yumurta geliştirici hap kullandım arkasından hamile olduğumu öğrendim