FyA 37+3 olduk şükür çarsamba çatı muayenesi var nasipse , ay çok acıyomu bide doğumu tetikliyo mu ayrıca sancım vs de yok yani hissetmiyorum hiç bişi acaba geç mi gelir bilmiyorum
Guzelanne56 FyA erken doğum yaptım açılmama baktılar o da çatı muaynesı ıle aynı oluyor zaten 4 saat ıcınde 3 ebe 3 farklı doktor baktı açılma devam etmıyorsa doğumu durdurabılırız diye 1 doktor harıcı hıc bırının kı acıtmadı anlamadım 1 doktor canımı yaktı onunda elı ağırdı zaten kısa sürüyor cok sürmuyor son bakan doktorda kendımı kasmıştım
4949zilanerturk FyA Kendini kasma acımıyor ben yapmadım ama alta muayene falan ona benziyor Hiç acımıyor
Rabiul FyA hiç acımıyor buraya bakma kendini kasma alttan muayene oluyormuş gibi ama parmak giriyor yani 37+5 de oldum 38+3 üm nişan gelmedi sancım artmadı aynı devam açılmam da yokmuş
Elanur_tutak50 FyA tetiklemiyor bende yapıldı sonrasında 1 hafta doğum için hastanede yaptım 1 hafta günde 5 6 kere Altan muame edildim ona rağmen bende tetiklemedi
FyA Guzelanne56 ayyy bizimkinin eli inşallah hafiftir erkek doktorum ama kibar bi adam 🤣🤣🤣 inşallah acıtmaz