160721P Kızlar morelm çok bozuk bgun detaylı ultrason da böbreğin birinde genişleme var dedi ve birde ense kalınlığı var dedi amniyosentez yapalm dedi doktor kabul etmedim çok kötüyüm sizce neden öyle oldu ne gbi sorun olur böyle olan varmı
Ummuarbc 160721P bende de böbrekte genişlik ve bağırsakta parlaklık çıkmıştı bana da aynısı denildi Eskişehir’de nift testi 450 TL yaptırmak isterseniz koldan 1 tüp kan alınıyor sadece genişlik kaç mm
Elifb_ 160721P benimde kızımda şuan var sol böbrekte 6mm ama doktor çok ciddi demedi kontrol edilecek sadece anne karnında da geçebiliyormuş veya dogumdan sonra da geçmezse de tedavisi olan bir şey
zeynosileannis 160721P benim kızımda da böbrek genişlemesi vardı bizede aynısını dedi. Devletteki doktorlar ise sıkıntı olacak boyutta değil dedi tavsiyem birde devlet hastanesine gidin gerçekten ne boyutta riskli mi değil mi söylüyorlar. Ense kalınlığı içinde ikili test yaptırmışsınızdır ona ne dediler
Hafsa02 160721P bana kalbinde bişey var ddi bnde o dediğiniz testten uaptrdm anlık karar verdim düşünmedk eşimle Dua edelim Rabb’im esirgesn
Ummuarbc 160721P e nabızdan bakabilirsin radyolojik görüntülerden bak orda gittiğin tarihte doktor bilgileri yazıyor ordan bakabilirsin
Ummuarbc Ummuarbc erkek bebeklerde böbrekte büyüme genelde gözüken bir durummus benimde vardı 1 ay sonra kendi doktoruma gittiğimde böbrekte büyüme göremediğini söyledi genelde doğuma kadar geçen bir durummus ense kalınlığı hakkında birşey diyemeyeceğim ikili test yaptırmışmiydin
160721P zeynosileannis canım zaten şehir hastanesinde söylendi 2li değil 3lu test yapıldı oda temiz çıktı
160721P Hafsa02 bence o doktorun kendisinde sorun var kilolusun tam ölçüm alamıyorum dedi ama tam ölçüm almadan bunlara nasıl karar verdi anlamadm