Melikebldz Yarın sabah sezeryana alınacağım Allah rızası izin dua eder misiniz 🥲 Rabb’im isteyen herkese kolaylıkla sağlıkla nasip etsin inşaAllah 🤲🏻 dualarınıza talibim Allah hepinizden razı olsun inşaAllah 🤲🏻🥲
NilDenizpksr Melikebldz Rabbim saglikla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bı avazda kurtulursun 🌸
Eslem2112 Melikebldz sağlıkla acısız sancısız bebisine kavuş l canım bol bol yürüyus ve kahve al yanına geçiyor gözünü korkutma Allah kolaylık versin
Dilan_Deniz Sağlıkla kucağınıza alın inşallah,kolay bi doğum olsun,🙏bnde eylülde nasipse sezaryen olucam
Melikebldz Dilan_Deniz Rabb’im size de kolaylık versin inşaAllah sağlıkla hayırlısı ile bereketiyle kucağınıza alın 🤲🏻🥲
e_blue_sky_a Melikebldz Allah sağ salim kavuştursun. Rahat olun. Doktorlar hemşireler sayesinde hersey tıkır tıkır işliyor zaman hızla geçiyor hersey geçiyor
ozgekader Melikebldz Allahım sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Sağlıkla girin sağlıkla çıkın Hiç korkmayın sakin kalın hemencik bitip gidicek inşallah sonra kendinizle gurur duyacaksınız 🌸🩷
Baysalcennet Melikebldz Allah’ım yardımcı olsun canım benim sende doğuma girerken bize dua et benimde cuma olucak
Melikebldz Baysalcennet inşaAllah Rabb’im yardımcın olsun güç kuvvet versin sağlıkla kucağına al inşaAllah 🤲🏻
Pinaargunes Melikebldz sağ sağlim sorunsuz şekilde geçer inşallah , rabbim yardimcin olsun miniğine sağlıcakla kavuş 💖🌸 Perşembe de ben doğuruyorum bana da bol dua et 💖😊🙏